Een uitstekend salaris en vast contract

Opleiding en coaching

LEASEAUTO OF OV-VERGOEDING

CDD Analistvacatures

Werken als CDD/KYC Analist:
een missie van belang

Als CDD/KYC Analist speel je een sleutelrol bij het waarborgen van de integriteit van financiële instellingen. Je taak is om grondige analyses uit te voeren op zowel bedrijven als particulieren om te verzekeren dat hun financiële activiteiten niet bijdragen aan criminele ondernemingen. Dit vereist niet alleen een scherp oog voor detail en een grondig begrip van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft), maar ook de capaciteit om complexe informatie te interpreteren en te rapporteren.

Ontdek jouw carrièrepad

Ben jij klaar voor een carrière waarbij je daadwerkelijk bijdraagt aan een veiligere maatschappij? Bij Welten vind je carrièremogelijkheden op elk niveau: van een uitdagend traineeship voor degenen die hun carrière in Compliance & Risk willen starten, tot junior, medior en senior posities voor de meer ervaren professionals. Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een ware expert in het veld van CDD/KYC.

Elke rol binnen ons team van CDD/KYC Analisten is gericht op het versterken van onze verdediging tegen financiële criminaliteit. Je maakt deel uit van een dynamisch team dat voortdurend streeft naar verbetering en innovatie in onze aanpak van compliance en risicobeheersing.

Word een expert in Compliance & Risk

Heb jij de drive om je te verdiepen in complexe regelgeving en om analyses uit te voeren die onze organisatie en haar klanten beschermen? Dan is een werken als CDD Analist iets voor jou. Ontdek meer over de unieke mogelijkheden bij Welten binnen het vakgebied Compliance & Risk. Door bij ons te werken, kun je je specialiseren in het voorkomen van witwassen en de financiering van terrorisme, en zo een cruciale bijdrage leveren aan het veiliger maken van de financiële sector.

Als CDD-Analist bij Welten werk je samen met topexperts, gebruik je de nieuwste tools en ontwikkel je essentiële vaardigheden in een kritieke sector. Ontdek de rol van CDD-Analist en word een sleutelspeler in het beschermen tegen financiële criminaliteit.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Senior Professional | Werken bij Welten

Klaar voor de
lancering van
je carrière?

Meer weten over deze functie? Let’s meet. We horen graag wat je ambities zijn als finance professional.