header-welten-vacatures
  • Home /
  • Nieuws /
  • Start je carrière in finance met een traineeship bij de bank

Start je carrière in finance met een traineeship bij de bank

Ben jij klaar voor een vliegende start in de financiële wereld? Een finance traineeship bij de bank is dé perfecte springplank om ervaring op te doen, jezelf te ontwikkelen en je carrière een boost te geven. Bij Welten krijg je als trainee de kans om te werken bij toonaangevende banken en verzekeraars, met volop mogelijkheden om te groeien en te leren. Ontdek hoe een financieel traineeship bij Welten jouw carrière in de bancaire sector kan versnellen.

Wat houdt een financieel traineeship in de bancaire sector precies in?

Een traineeship banken is de manier om de bancaire sector van binnenuit te leren kennen. Vanaf dag één werk je mee aan echte projecten. Geen standaard taken, maar serieuze opdrachten waarbij je impact maakt. Je krijgt begeleiding van ervaren professionals die jou helpen het beste uit jezelf te halen. Werken én leren tegelijk, dat is de kracht van een traineeship. Bij Welten geloven we erin dat jij het beste groeit in het vakgebied dat bij jou past. Samen ontdekken we welke kant je op wilt.

Voordelen van een traineeship in de financiële dienstverlening

  • Directe praktijkervaring
    Meteen vanaf de start werk je bij topbanken en pas je jouw theoretische kennis toe in de praktijk. Hierdoor doe je snel essentiële ervaring op die jou een voorsprong geeft in je carrière. Lees hier de ervaringen van collega’s die je voorgingen.
  • Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling
    Bij Welten draait het om jouw ontwikkeling. Samen met je coach stel je een carrièreplan op en krijg je begeleiding die echt bij je past. Je volgt de trainingen en opleidingen die je verder brengen, van Wft-certificeringen tot verdiepende cursussen. Alles is mogelijk via ons eigen opleidingsinstituut Dukers & Baelemans en jij bepaalt het tempo.
  • Een sterk netwerk opbouwen
    Naast het werken aan uitdagende projecten, bouw je een waardevol netwerk op binnen de financiële sector. Je maakt deel uit van de ‘Slash Forward Society’, waar je samenkomt met ambitieuze professionals die, net als jij, impact willen maken.

Carrièremogelijkheden na een traineeship in de bancaire sector

Na het afronden van een traineeship banken bij Welten liggen er tal van carrièremogelijkheden in de bancaire sector voor je open. Je kunt doorgroeien naar een breed scala aan functies, zoals hypotheekacceptant, compliance officer, financieel adviseur, of zelfs teamleider. Een finance traineeship legt hiervoor de perfecte basis. Banken hebben een constante behoefte aan specialisten die complexe vraagstukken kunnen oplossen, en dankzij de brede ervaring die je opdoet bij verschillende opdrachtgevers, ben je uitstekend gepositioneerd om in een van deze rollen door te groeien. Bovendien is er veel ruimte voor verdere specialisatie en persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkel jouw carrière met persoonlijke begeleiding en groei

Het traineeship bij Welten is flexibel en helemaal afgestemd op jouw ambities. Na een uitgebreide onboarding en trainingsweek duik je in opdrachten bij verschillende banken. Zo ontdek je welke richting in finance het beste bij jou past. Welten biedt jou de kans om te ontdekken wat jou drijft, binnen welk vakgebied dat ook is. Jouw ontwikkeling staat centraal.

Zo doen we dat: een traineeship op maat

Bij Welten krijg je niet zomaar een finance traineeship. Je krijgt de kans om verschillende vakgebieden te verkennen, te werken bij verschillende topbanken en opdrachten te doen die passen bij jouw interesses en doelen. Zo word je niet alleen een specialist, maar leer je ook hoe je zelfbewust en doelgericht carrièrekeuzes maakt.

Waarom kiezen voor Welten?

  • Vast contract: Je start direct met een vast contract en een goed salaris, zonder zorgen over je toekomst.
  • Toonaangevende opdrachtgevers: Werk bij vooraanstaande banken en ontdek verschillende vakgebieden binnen de financiële sector.
  • Persoonlijke groei: Krijg begeleiding op maat en toegang tot trainingen die jou klaarstomen voor een succesvolle carrière.
  • Flexibiliteit en vrijheid: Werk hybride en bepaal samen met Welten je ontwikkeltraject.

Begin vandaag nog met jouw carrière in de bancaire sector

Ben jij klaar om jouw carrière in finance een vliegende start te geven? Met een traineeship bank en verzekeringen bij Welten werk je aan uitdagende opdrachten, bouw je een sterk netwerk op en ontwikkel je je tot een echte professional in de bancaire sector. Solliciteer nu voor een traineeship finance bij Welten en ontdek wat de financiële sector jou te bieden heeft!

Slash forward
word een Weltenaar