Marktleider
bancaire sector

Uitdagende finance
carrières

Preferred supplier
grote finance merken

1.000+ like
minded Weltenaren

Onderdeel van
Welten Groep

Welten is onderdeel van de Welten Groep, waartoe ook Dukers & Baelemans behoort.

Met deze krachtenbundeling zijn we de enige finance detacheerder in Nederland die zowel bemiddelt en opleidt in eigen huis op zijn eigen leerplatform en met eigen en op maat gemaakte leercontent.

Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans is in 1992 opgericht vanuit de ambitie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de financiële sector en de mensen die erin werkzaam zijn. In de afgelopen decennia heeft Dukers & Baelemans mede richting gegeven aan de ontwikkeling van het vakbekwaamheidsbouwwerk in de financiële sector en vele duizenden financieel professionals mogen opleiden en begeleiden.

Kernwaarden Welten Groep

Baanbrekend

Welten Groep vindt onalledaagse manieren om de kwaliteit van de financiële dienstverlening te optimaliseren. Omdat we vakmanschap en aanpassingsvermogen voorop plaatsen in alles wat we doen, creëren we duurzame carrières voor professionals.

Ontwikkelend

Progressie is wat ons drijft. We kijken vooruit en gaan geen uitdaging uit de weg om het morgen nog beter te doen dan vandaag. We zorgen dat financiële professionals en organisaties de beste versie van zichzelf worden.

Inspirerend

We zitten boordevol met ideeën, zijn nieuwsgierig, creatief en denken in mogelijkheden. Onze HR-oplossingen inspireren anderen en werken aanstekelijk. We stoppen niet voordat wij onze beloften aan opdrachtgevers en professionals realiseren.

Onze geschiedenis

2024 / Welten Groep krijgt nieuwe CEO

Welten Groep verwelkomt Thijs Vermaat als nieuwe CEO. Hij neemt per 1 mei het stokje over van Chris Baelemans, die betrokken zal blijven bij het opleidings- en detacheringsbedrijf.

2023 / BOLD People en Carriecafe gaan verder onder de merknaam Welten

BOLD People en Carrierecafe Detachering worden eind 2023 volledig gefuseerd in de Welten Groep en gaan verder onder de merknaam Welten. De naamswijziging is onderdeel van de aangescherpte positionering van Welten en heeft tot doel om de toegevoegde waarde voor professionals en opdrachtgevers in de finance sector te vergroten.

2022 / Straco neemt Welten Groep over van One Two Capital

De Belgische private equity groep Straco heeft per 30 december 2022 Welten Groep overgenomen van One Two Capital. Daarmee zet Welten Groep een volgende stap in haar groeistrategie, waarbij nadrukkelijk ook gekeken is naar aanpalende en Europese markten.

2022 / Overname Carrierecafe

In september 2022 verstevigden wij ons marktleiderschap door de overname van Carrierecafe Detachering. Door de overname zijn we de onbetwiste marktleider in het opleiden en detacheren van professionals in de financiële sector. Met de komst van Carrierecafe, groeien we uit naar ruim 1.000 financiële professionals.

2021 / Overname Bold People

Om onze positie te verstevigen, bundelen we eind 2021 onze krachten met Bold People. Bold People stond al even op ons lijstje met mogelijke versterkingen. Met deze krachtenbundeling bieden wij onze opdrachtgevers nog meer garanties op de instroom en duurzame inzetbaarheid van financieel talent en verstevigen we onze positie als full service HR-partner.

2021 / One Two Capital neemt belang in Welten Groep

Investeerder One Two Capital (OTC) verwerft een meerderheidsbelang in Welten Groep. Met de komst van OTC verbinden we een partner waarmee wij onze groeiambitie kunnen versnellen. Deze ambitie richt zich op het verder ontwikkelen van een platform-omgeving voor adaptieve professionals en uitbreiding van onze dienstverlening.

2020 / Start business line Business IT

De vakgebieden waarop Welten actief is, worden nog verder uitgebreid met het toevoegen van de business line Business IT. Business IT overbrugt het gat tussen de business processen en IT processen.

2020 / Start business line Compliance & Risk

Naast Financial Advisory & Operations wordt het vakgebied Compliance & Risk toegevoegd. Deze business line richt zich op de beperking van risico’s en aansluiting op bestaande wet- en regelgeving. Hierdoor dragen we bij aan een veilige en betrouwbare financiële samenleving.

2019 / Overname Welten Projecten

Welten Projecten (voorheen Capter) wordt overgenomen door ProudFX. Voor beide partijen is dit een strategische keuze en een kans om zich sterker te positioneren in de markt.

2014 / Fusie Dukers & Baelemans

Opleidingsinstituut Dukers & Baelemans wordt onderdeel van Welten Groep.

2012 / Capter wordt onderdeel van Welten

Door het toevoegen van klantcontactspecialist Capter is vanaf nu ook projectmatige sourcing onderdeel van onze diensten.

1995 / Uitbreiding diensten

Met de inzet van ervaren, gekwalificeerde financiële professionals breiden we onze dienstverlening uit.

1992 / Oprichting

Welten, opleidingsinstituut voor de financiële sector, wordt opgericht door Cees Welten.

Dit maakt werken
bij Welten geweldig

Werken bij grote merken

Welten biedt jou toegang tot alle grote merken in de financiële sector. Het betekent dat je in vele grote professionele keukens een kijkje kunt nemen! En wil je liever bij fintech-start-ups werken die groots denken? Die toegang hebben we natuurlijk ook voor je!

‘Total value’ salarispakket

Er staat een goed en aantrekkelijk salaris en daarbovenop een hoop extra’s voor je klaar. Wat dacht je van een auto, onbeperkt opleidingsbudget, thuiswerkvergoedingen en een goed pensioen? Krijg je elders meer? Je mag ons altijd challengen op de totale waarde van jouw arbeidsvoorwaarden.

Uitdagende opdrachten

Samen met onze matchers en coaches verbinden wij jou aan de baan of opdracht die nu bij je past en kijken direct naar de daaropvolgende baan. Door jouw next step vast te stellen, kijken we verder dan vandaag alleen en bieden we je een concreet carrièreperspectief.

Ontwikkeling staat centraal

Word de beste versie van jezelf. Never stop learning met een op maat gemaakt ontwikkelpad. Wij blijven je onbeperkt opleiden zodat jij onbeperkt vooruit blijft gaan.

Persoonlijke aandacht

Het is You/Slash Forward! Groeien doe je niet alleen. We omringen je met coaches, buddies, matchers en topdocenten. Jouw vaste coach begeleidt je gedurende jouw gehele carrière- avontuur.

Inspiratie as a service

We nemen je op in ‘s lands grootste finance netwerk. Inspiratie van likeminds verzekerd! We dagen je graag uit om andere Weltenaren te inspireren met jouw gemaakte keuzes in het carrièrepad.

Onze mensen

Jij staat voorop en centraal in onze dienstverlening. Om jouw succes in goede banen te leiden wordt er achter de schermen hard gewerkt. Het eerste contact heb je natuurlijk met de recruiter, die kijkt of jouw wensen en ambities aansluiten bij Welten. Als je aan de slag gaat voor Welten krijg je een persoonlijke coach, die jouw belangen en ontwikkeling goed behartigt. Onze matchers kijken vooruit naar de best passende volgende baan voor jou.

HR- professionals organiseren Slash Forward en ontwikkelen CAO’s, benefit- en vitaliteitsprogramma’s en opleidingsroutes op basis van jouw wensen. Onze docenten staan elke dag opnieuw met veel plezier te trainen! En onze OR-leden die jouw belangen behartigen, ICT- en finance collega’s die er voor zorgen dat je ontzorgd kunt werken en onze marketeers? Die zijn er ook voor jou! In totaal zijn er meer dan 120 interne collega’s. Al deze toppers staan dagelijks voor je klaar en je kunt ons makkelijk bereiken via de Welten Groep community app.

Portretfoto Iris van Diemen
Portretfoto Fabian
Portretfoto Martijn
Portretfoto Recruiter Isabel Vaes
Portretfoto Recruiter Morris Landman
Portrefoto Recruiter Babette Kuijper
Portretfoto Suzanne
Portretfoto Valerie

MVO en duurzaamheid

Welten draagt MVO en duurzaamheid een warm hart toe. Wij maken dit aantoonbaar via Stichting MVO-Register (voorheen: FIRA Extended report ‘Zilver’). Zo hechten wij bijvoorbeeld veel waarde aan goed werkgeverschap, het realiseren van een grote betrokkenheid onder onze werknemers, een flexibel mobiliteitsbeleid en een professioneel privacybeleid. Ben je benieuwd wat we op deze en andere gebieden precies doen? Bekijk dan onze MVO-rapportage.

Wij streven naar het naleven van alle geldende wetten op het gebied van mensenrechten, arbeidsomstandigheden, milieu en zakelijke integriteit en verwachten dit ook van onze leveranciers. Lees meer hierover in onze Gedragscode voor Leveranciers.

Senior Professional | Werken bij Welten

Wil je ook
vooruit?
Let's meet!

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jou verder kunnen helpen. Laat je gegevens achter en wij bellen jou terug of neem contact met mij op!