Solliciteer direct Traineeship Recruitment

Wil jij je carrière lanceren? Vul je gegevens in en vertel ons waarom jij denkt dat wij een goede match zijn. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Lanceer je carrière!

Traineeship Recruitment

Traineeship Recruitment

Meer over de vacature

Uitstekende voorwaarden

Tot € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Aanvullende vergoedingen

Naast je salaris krijg je aanvullende vergoedingen, zoals onder andere maandelijks €75 netto thuiswerkvergoeding en €400 budget om jouw thuiswerkplek in te richten.

OPLEIDING EN COACHING

Tijdens dit traineeship geven we je alle tools en begeleiding om uit te groeien tot de beste recruiter van Nederland.

BENEFITS AT WORK

Flink besparen dankzij kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer. Maandelijks vind je een nieuw aanbod van merken met gunstige voorwaarden, speciaal voor jou en je collega's.

Ben jij nog geen recruiter, maar barst je van het commercieel talent en heb je de ambitie om de beste recruiter van Nederland te worden? Dan zit je bij ons goed! Vanaf dag één krijg je bij ons de kans om je te ontwikkelen. Vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch krijg je trainingen en persoonlijke begeleiding om je eerste stappen in de wereld van recruitment te zetten.

Klinkt dit interessant? Meld je dan snel aan!

Als recruiter bij Welten ben jij de eerste gesprekspartner voor financiële talenten die een nieuwe stap in hun carrière willen zetten. Jouw taak? Deze mensen leren kennen en met ze praten over hun loopbaan. Hoe je dat aanpakt, leer je natuurlijk tijdens ons recruitment traineeship!

Na het traineeship:
✅ Weet je alles over de nieuwste mogelijkheden en trends in recruitment.
✅ Kun je talenten vinden én aan je binden.
✅ Heb je gewerkt aan je persoonlijke ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoet, je personal branding verbeterd en vooral veel plezier gehad!

Jouw werk in het kort:

  • Je leert hoe je het hele proces van sourcing tot aan de aanname van onze nieuwe collega’s.
  • Je bouwt een sterk netwerk op van financiële professionals die via jou aan de slag willen.
  • Je handelt sollicitaties af, maar gaat ook actief op zoek naar talent en legt het eerste contact. Hoe je dat doet, daar krijg je tips voor, maar jouw creativiteit is ook welkom.
  • Je leert hoe je gesprekken voert met onze sollicitanten over hun wensen en wat Welten voor hen kan betekenen.

Ben jij nieuwsgierig en wil je blijven leren? Dan ben jij een Weltenaar. Voor dit traineeship kijken wij niet naar je achtergrond, maar gaan wij samen op zoek naar de beste versie van jezelf. Wij zorgen ervoor dat jij volledig opgeleid wordt om te knallen in de wereld van recruitment.

Herken jij jezelf in onderstaande punten? 

  • Je bent  (net) afgestudeerd en in het bezit van minimaal een mbo-niveau 4 diploma; 
  • Je bent nieuwsgierig naar een uitdaging in de wereld van recruitment.
  • Jij zet je ontwikkeling op de eerste plaats. Jij vindt het waardevol om met behulp van coaching achter jouw drijfveren en doelen te komen.
  • Heb jij commerciële of klantgerichte ervaring dankzij een stage of bijbaan? Dan is dat zeker een plus!

Je gaat werken op het hoofdkantoor van Welten Groep en wordt onderdeel van het Recruitment team. Dit team bestaat uit ongeveer 10 Recruiters, elk met hun eigen specialisatie.

Daarnaast werk je nauw samen met andere afdelingen zoals Matching, HR en Marketing om de ervaring voor sollicitanten zo goed mogelijk te maken.

Je standplaats is ons kantoor in Den Bosch. Hier hebben we overleg, delen we ideeën en kletsen we bij. Maar als je wat meer focus nodig hebt, kun je ook makkelijk vanuit huis werken.

Als Young Professional sta je aan het begin van je carrière. Net als de recruitmentmarkt ben je altijd in beweging en zoek je manieren om jezelf te verbeteren. Misschien weet je nog niet precies welke richting je op wilt, maar jouw ambitie is duidelijk. Wij noemen dat Slash Forward: de drang om vooruit te kijken en te blijven groeien.

Jouw avontuur als trainee
Als trainee Recruitment bij Welten zorgen we samen voor jouw succes. Bij ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans krijg je onbeperkt en gratis toegang tot vakopleidingen en trainingen om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Dit legt een sterke basis voor jouw toekomstige carrière.

Persoonlijke begeleiding
Bij Welten krijg je een vaste coach die je helpt je loopbaan vorm te geven. Samen bepaal je wat je nodig hebt om door te groeien van Young Professional naar medior en uiteindelijk senior.

Waarom Welten?
Bij Welten krijg je direct toegang tot een uitgebreid netwerk van gelijkgestemden. Onze Slash Forward Society bestaat uit meer dan 1.000 collega's die net als jij hongerig zijn om de beste in hun vakgebied te worden.

Zo word je een Weltenaar

Solliciteren

Solliciteren heb je zo gedaan! Stuur je contactgegevens op en wij doen de rest. Binnen 48 uur geven wij jou een belletje of sturen we je een mail.

Kennismaking

Nog steeds enthousiast? Dan zijn wij heel benieuwd wie jij bent! We checken dit in een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Zo gaan we bijvoorbeeld wat dieper in op je motivatie, competenties en natuurlijk de inhoud van de functie.

Aanbod en screening

Is het ijs helemaal gebroken? En geven wij elkaar het ja-woord? Tof! Dan krijg je van ons een aanbieding.

Join the Slash Forward Society

Gefeliciteerd, je hebt de job! Je avontuur bij Welten gaat beginnen!

Slash Forward

Klaar voor de
lancering van
je carrière?

Let’s meet. We horen graag wat je ambities zijn!

Maak kennis met de grootste
finance club van Nederland!