Een uitstekend salaris en vast contract

Opleiding en coaching

LEASEAUTO OF OV-VERGOEDING

Vacature Financieringsspecialist

Vacature financieringsspecialist:
een rol met impact

Als Financieringsspecialist bij Welten ben je een onmisbare schakel binnen het financiële landschap. Samen met je collega’s werk je aan complexe financieringsvoorstellen en herzie je periodiek lopende financieringen. Jouw expertise in het beoordelen van kredietaanvragen maakt jou uniek. Bij Welten maak jij het verschil in het financiële landschap. Jij zorgt voor een betere financiële wereld met op maat gemaakte financieringen.

Ontdek de mogelijkheden

Nieuwsgierig geworden naar het werken binnen het dynamische veld van Financial Advisory & Operations, en specifiek in een baan als financieringsspecialist? Als financieringsspecialist vind je bij Welten vacatures voor professionals die klaar zijn voor de volgende stap (medior financieringsspecialist) en ervaren experts die hun kennis willen inzetten (senior financieringsspecialist) voor complexe casussen.

Wij waarderen niet alleen je vaardigheden en expertise, maar investeren ook actief in jouw professionele ontwikkeling. Bij Welten stimuleren we groei, innovatie, en het realiseren van waardige financieringen.

IETS VOOR JOU?

Ben je klaar om een significante bijdrage te leveren als financieringsspecialist? Ontdek meer over onze vacatures voor financieringsspecialist en hoe jij kunt bijdragen aan het realiseren van financieringen. Jouw toekomst in de financiële dienstverlening begint hier. Geef je carrière een boost met Welten en zet je expertise in voor het vervullen van klantdromen. Solliciteer nu op onze vacature Financieringspecialist en maak het verschil in de financiële wereld.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Senior Professional | Werken bij Welten

Klaar voor de
lancering van
je carrière?

Meer weten over deze functie? Let’s meet. We horen graag wat je ambities zijn als finance professional.

Portrefoto Recruiter Babette Kuijper

Babette Kuijper

Recruiter