Werken bij grote finance merken

Uitdagende opdrachten

Like minds netwerk

Opleidingsbudget om volledig om te scholen

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Je denkt steeds vaker na over een compleet nieuwe baan. Weg uit je huidige vakgebied. Wat je nu doet, is namelijk niet meer waar je gelukkig van wordt. Misschien weet je al welke richting je op wilt, of je bent je juist nog aan het oriënteren.

Een carrièreswitch of loopbaanverandering is een moeilijke keuze. Wil jij je omscholen, maar twijfel je over je volgende stap? Wat je achtergrond of ervaring ook is (we vragen wel minstens een afgeronde bachelor-opleiding), jouw nieuwe carrière start bij Welten.


Zonder financiële achtergrond carrière maken in de Finance? Het kan bij Welten!

  • Heb je het gevoel dat je het plafond hebt bereikt in jouw huidige rol?
  • Denk je dat je te oud bent voor een carrièreswitch?
  • Staat persoonlijke ontwikkeling bij jou voorop?
  • Wil je in een rap tempo je cv uitbreiden met bedrijven in de financiële sector?
  • Zijn goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk voor jou?
  • Streef jij naar werkgeluk?

Eén of meerdere vragen met ‘Ja’ beantwoord? Lees dan snel verder! 👇

Omscholen via Welten

Ben je nieuw in de financiële sector? Laat Welten je omscholen tot een ervaren professional. Ongeacht je achtergrond of ervaring, bieden wij de middelen om relevante kennis en werkervaring op te doen voor een succesvolle start in de financiële dienstverlening. Zonder studiekosten, maar mét salaris.

Grote namen op jouw cv

Jouw carrière-avontuur bij Welten brengt je langs bekende Top-100 bedrijven die knallen op je cv. Wat dacht je bijvoorbeeld van ABN AMRO, ING, Rabobank of Nationale Nederlanden? Liever werken bij een kleinere organisatie? Dat kan natuurlijk ook! Dankzij ons uitgebreide netwerk heb je razendsnel een ingang bij uiteenlopende bedrijven en start je in functies die de weg vrijmaken naar de top van jouw carrière.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Welten ben je nooit uitgeleerd en stimuleren we jou om jezelf te blijven ontwikkelen. Het werken bij de beste opdrachtgevers die er in Nederland te vinden zijn is daar onderdeel van. Eén van de meest genoemde redenen om van baan te wisselen is dat mensen onvoldoende mogelijkheden zien om zich persoonlijk te ontwikkelen. Misschien ben jij wel op het punt gekomen dat je alles uit je huidige job hebt gehaald, terwijl er nog zoveel meer in jou zit.

Merk je echter dat je in een omgeving zit die niet meer motiveert om te leren of te verbeteren, terwijl jij daar wel sterk de behoefte aan hebt? Dan is het tijd om Slash Forward te gaan. Bij Welten dagen we je uit om continu bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling.

Bij ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans krijg jij kosteloos alle relevante opleidingen aangeboden die nodig zijn om een start te maken in de financiële sector.

Ga voor betere arbeidsvoorwaarden

Als je bij Welten in dienst komt, dan kun je rekenen op een ‘best total value’ salarispakket. Dit zijn niet alleen uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden, maar ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat dacht je van onder andere:

✅ Een leaseauto
✅ Een opleidingsbudget om je volledig om te scholen
✅ Thuiswerkvergoedingen
✅ Tot 28 vakantiedagen
✅ Aanvullende verzekeringen
✅ Uitstekende pensioensregeling

Jouw start bij Welten

Een carrièreswitch in de financiële sector houdt in dat je zonder financiële achtergrond en/of werkervaring, jezelf laat omscholen tot bijvoorbeeld een CDD Analist of Hypotheekacceptant. We verbinden jou aan goedbetaalde en uitdagende banen en opdrachten bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen, beleggingsmaatschappijen en Fintech start-ups.

Wanneer je aan de slag gaat bij Welten, dan zorgen we er samen voor dat jouw avontuur een succes wordt. Met ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans heb je onbeperkt en kosteloos toegang tot relevante vakopleidingen zoals alle relevante Wft-diploma’s en trainingen om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Zo leg jij een ijzersterke fundering voor de rest van je carrière.

De voordelen van Welten

Een jaarcontract met intentie tot een vast contract

Vanaf dag 1 krijg je een uitstekend salaris

Wij helpen je bij de start van je nieuwe carrière

Je krijgt een onbeperkt opleidingsbudget voor trainingen en diploma's

Wij zorgen voor een opdracht bij een Top-100 bedrijf in de finance

Je krijgt een persoonlijke coach die je elk moment van jouw carrière bijstaat

Bij deze organisaties ga je vooruit

Start vandaag met een nieuwe carrière

Een carrièreswitch ervaringsverhalen

Meer weten over een carrièreswitch bij Welten? Check dan deze artikelen 👇.

Veelgestelde vragen

Welten biedt jou toegang tot alle grote merken in de financiële sector. Het betekent dat je in vele grote professionele keukens een kijkje kunt nemen! En wil je liever bij fintech-start-ups werken die groots denken? Die toegang hebben we natuurlijk ook voor je!

Wanneer je in dienst komt bij Welten, dan staat er vanaf dag 1 een goed en aantrekkelijk salaris en een hoop extra’s voor je klaar. Wat dacht je van een auto, vast contract, onbeperkt opleidingsbudget, thuiswerkvergoedingen en een goed pensioen? Krijg je elders meer? Je mag ons altijd challengen op de totale waarde van jouw arbeidsvoorwaarden.

Het is logisch dat je als carrièreswitcher geen ervaring hebt in de financiële sector. We hebben daarom verschillende interessante functies met steile leercurves. Je benodigde startkwalificaties haal je binnen no time en dan start jouw carrière-avontuur met je eerste opdracht. Wij zijn daarom vooral op zoek naar mensen die elke dag beter willen worden. Die samen met ons de financiële wereld willen blijven verbeteren en vernieuwen. De ambitie heb jij, de ervaring geven we jou.

Terwijl je ontdekt wat je leuk vindt, waar je goed in bent en welke organisatie bij je past, geniet je van een onbeperkt opleidingsbudget. Wij betalen dus alle nodige diploma’s om je werk goed te kunnen doen. Daarnaast omringen we je met coaches, buddies, matchers en topdocenten. Jouw vaste coach begeleidt je gedurende jouw gehele carrière- avontuur.

Wij hanteren geen maximale leeftijd voor onze opdrachten. Als jij de wil en de ambitie hebt om alles uit je carrière te halen, dan zorgen we ervoor dat jouw avontuur bij Welten een succes gaat worden. Ongeacht je leeftijd.

Voor onze opdrachten vragen wij minimaal een afgeronde hbo-diploma. Voor sommige functies heb je één of meerdere Wft-diploma’s nodig. Deze kun je via Welten halen.