Wat is Financial Advisory & Operations?

Binnen het vakgebied Financial Advisory & Operations kun je kiezen uit twee specialisaties: Business Banking en Personal Banking. Binnen Business Banking ligt de focus op het beheren van de financiën van ondernemingen. Bij Personal Banking stap je in de financiële wereld van particulieren op het gebied van hypotheken, vermogen, verzekeren en sparen.

Of je nu gepassioneerd bent over financiële planning, adviseren over financiële producten, risicobeheer of het optimaliseren van bedrijfsprocessen, binnen het vakgebied Financial Advisory & Operations kan je alle kanten op.

De mogelijkheden zijn eindeloos en het avontuur begint hier!👇

Business Banking // Personal Banking

Vakgebied Business Banking

Binnen het vakgebied Business of Corporate Banking speel je een rol bij het beheren van de financiën van ondernemingen. Je analyseert bedrijfsgegevens en biedt advies omtrent zakelijke financiële producten, diensten en oplossingen. Bij Business Banking kan je denken aan vacatures als Krediet Acceptant en Financieringsspecialist.

Vakgebied Personal Banking

Binnen het vakgebied Personal Banking betreed je de financiële wereld van  particulieren. Je biedt advies en begeleiding aan particulieren bij hun persoonlijke financiële doelen, zoals hypotheken, verzekeringen, vermogen en sparen. Je kunt hierbij denken aan rollen zoals Medewerker Bijzonder Beheer, Hypotheek Acceptant en Financieel Adviseur.

Weltenaren in het vakgebied Financial Advisory & Operations

Weltenaren werkzaam in dit vakgebied  zijn een onmisbare schakel in de financiële wereld en maken een blijvende impact met hun expertise. Ze krijgen energie van klanten adviseren en hen voorzien van de juiste informatie om financiële beslissingen goed te kunnen nemen. Of ze vinden het leuk juist achter de schermen alles administratief goed te regelen zodat klanten zich daar geen zorgen om hoeven te maken.

IETS VOOR JOU?

Lijkt jou dat ook wat? Dan is het expertisegebied Financial Advisory & Operations perfect geschikt voor jou.

Start jouw carrière-avontuur in Finance Advisory & Operations bij Welten

Weltenaren banen zich een weg door hun eigen toekomst. Je bepaalt zelf het tempo, maar we blijven je wel constant uitdagen om de beste versie van jezelf te worden. Omring je met like minds en coaches die je ontwikkelingen stimuleren en monitoren. We wapenen je met kennis, tools en vaardigheden via ons eigen opleidingscentrum, Dukers & Baelemans. We zorgen ervoor dat je elke negen maanden zicht hebt op je volgende carrièrestap. Ben jij er klaar voor? Your journey starts today!

Jouw carrièrepad

Trainee

Als trainee maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Wij hebben voldoende startposities met steile leercurves. Je haalt de benodigde startkwalificaties in no time! Binnen 9 maanden stroom je door van het traineeship Finance naar een van onze junior posities. 

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Klaar voor jouw loopbaan in Financial Advisory & Operations bij Welten?

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Square Welten afbeelding slash

Slash Forward jouw carrière met Welten

Ben jij er klaar voor? Ontdek jouw groeipad in Financial Advisory & Operations bij Welten.

Recente vacatures in
Financial Operations & Advisory