Wat is FA&O?

De Weltenaren die in dit expertisegebied werken, vinden het uitdagend om klanten te adviseren en hen te voorzien van de juiste informatie om financiële beslissingen goed te kunnen nemen. Of ze vinden het leuk juist achter de schermen alles administratief goed te regelen zodat klanten zich daar geen zorgen om hoeven te maken. Is dat iets wat jou ook drijft?  Dan is het vakgebied Financial Advisory & Operations je op het lijf geschreven.  

Dit vakgebied is behoorlijk veranderd de afgelopen jaren. Voorheen ging je naar de bank of naar het intermediair en kreeg je advies op kantoor. Tegenwoordig kiest de consument op welk tijdstip en op welke plek dat gebeurt. Veelal gebeurt dat telefonisch en via computerschermen. Zoom en Teams gesprekken, letterlijk tot in de huiskamer dus! Het betekent ook een verandering in de benodigde competenties en vaardigheden van de financial. En wat denk je van je werkplek?  Bleef vroeger het werken beperkt tot werken op het bankkantoor, vandaag de dag zijn alle hybride varianten van thuiswerken en op kantoor werken mogelijk. Welten zorgt ervoor dat jij je werk op een veilige en gezonde manier kunt uitvoeren, waar dat ook is.

Aan deze rollen kun je denken

Hypotheekacceptant

Een Hypotheekacceptant is de schakel tussen de bank en de hypotheekadviseur en de klant. Je beoordeelt zelfstandig dossiers om het hele aanvraagproces van een hypotheek soepel te laten verlopen. Werk mee aan de droomwensen van mensen!

Financieringsspecialist

Als Financieringsspecialist ben jij dé expert op het gebied van het verstrekken van krediet aan ondernemers. Wat is de reden voor de financieringsaanvraag? Zijn er alternatieven? Wat zijn de risico’s voor de kredietverstrekker? Een interessante job!

Medewerker bijzonder beheer

Als Medewerker Bijzonder Beheer ben je het aanspreekpunt voor particuliere klanten bij het voorkomen of oplossen van hun betalingsproblemen met betrekking tot hun hypotheek.

Medewerker verzekeren

Overal om ons heen hebben we te maken met verzekeringen. In deze functie ben jij de persoon die meeloopt op bijvoorbeeld een schadeafdeling en checkt of ingediende claims terecht zijn. Een mooie start om de financiële dienstverlening te leren kennen!

We hebben daarnaast ook
banen en opdrachten voor

  • KCC medewerkers / Medewerkers Klantenservice
  • Medewerkers Klantadministratie
  • Hypotheekadviseurs
  • Medewerkers Kredieten
  • Kwaliteitsmedewerkers
  • Financieel Adviseurs Particulier en Zakelijk. 

Waar jouw carrière-avontuur ook start, Welten leidt jou op tot de beste versie van jezelf.

Recente vacatures in Financial Advisory & Operations