Een carrière in de financiële sector bij Welten

Ben jij klaar om jouw stempel te drukken op de financiële wereld? Als ervaren professional in de financiële dienstverlening ben jij een autoriteit in jouw vakgebied. Daarom begrijp je dat voortdurende ontwikkeling essentieel is om je vak goed te kunnen blijven uitvoeren. Daarom Welten! Als senior weet jij anderen te inspireren en we rekenen erop dat jij jouw kennis actief overbrengt op andere Weltenaren.

Je leest deze pagina om jouw carrière de boost te geven die het verdient. Jouw huidige baan is prima, maar er ontbreekt iets. Misschien kun je nog niet precies benoemen wat het is, of misschien weet je het al glashelder.
Wij begrijpen dat je niet actief zoekt, maar wel openstaat voor nieuwe uitdagingen. Maak kennis met de opdrachten bij bekende financiële instellingen die Welten biedt, waar je jouw expertise in verschillende omgevingen kunt inzetten.

Wat maakt een carrière bij Welten uniek? Ontdek het hier! ⬇️

Dit kan jij verwachten van Welten

Voorbereiding en onboarding

Welkom bij Welten! Je avontuur begint met een uitgebreid onboardingprogramma, waarin je onze cultuur en waarden leert kennen en ontdekt wat het betekent om een Weltenaar te zijn.

Tijdens de onboarding staan onze matchers en jouw persoonlijke coach voor je klaar om jouw ambities en opdracht af te stemmen. We zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk bent klaargestoomd voor jouw nieuwe job. Je maakt kennis met nieuwe systemen, nieuwe collega’s en processen. Alleen met de beste mensen aan boord kunnen we zorgen voor de beste oplossingen voor onze klanten.

Daarnaast krijg je toegang tot de Welten Academy en onze community-app, zodat je direct jouw avontuur vol mogelijkheden en waardevolle connecties kunt beginnen!

Groei en uitdaging

Als senior ben je nog lang niet uitgeleerd. De financiële markt blijft volop in beweging en blijft zichzelf vernieuwen. Net als jij. Jouw rijke ervaring maakt je voor iedere opdrachtgever van toegevoegde waarde. Je helpt tijdens je opdracht de dienstverlening te verbeteren, helpt anderen te groeien en levert werk van bovengemiddelde kwaliteit af. Dat maakt jou uniek in je soort. Samen gaan we er alles aan doen om je nóg beter te maken.

Bepaal je eigen koers

Jij hebt herhaaldelijk bewezen dat je opdrachtgevers naar nieuwe hoogten kunt brengen. Daarom bieden we jou talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Of je nu je leiderschapsvaardigheden wilt versterken of je wilt specialiseren in een specifiek domein binnen FA&O, bij Welten verkennen we samen nieuwe uitdagingen en zetten we de volgende stap in jouw succesvolle carrière.

Dit is waarom jij kiest voor detachering via Welten

Als je aan de slag gaat bij Welten, dan staan er een hoop uitdagende opdrachten op je te wachten. We lichten er een aantal voor je uit.

01. Senior Financieringsspecialist

Als Financieringsspecialist analyseer en beoordeel je financieringsaanvragen. Met jouw expertise en Welten’s netwerk heb jij een groot aandeel in het succes van onze opdrachtgevers. Bij Welten doe je waardevolle ervaring op bij top financiële instellingen en profiteer je van de voordelen van detachering (verder op deze pagina te lezen!).

02. Projectmanager

Goed in projectmanagement? Dan kun je bij onze opdrachtgevers ontzettend veel kanten op. Je houdt je bezig met complexe projecten die met name gericht zijn op het implementeren van proces- en bedrijfsvoeringveranderingen. Een ontzettend uitdagende functie in de financiële sector die je scherp zal houden!

03. Procesmanager (Hypotheken, Wonen, Kredieten)

Als Procesmanager ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen binnen jouw expertisegebied. Je identificeert knelpunten, ontwerpt verbeteringsplannen en implementeert oplossingen om operationele doelen te bereiken.

04. Teamlead/Manager (Hypotheken, Verzekeren, Pensioenen, Beleggen)

De Teamlead van de afdeling (bijvoorbeeld Hypotheken, Verzekeren, Pensioenen of Beleggen) is een ervaren rot in het vak die, logischerwijs, leidinggeven in zijn of haar vingers heeft. Je begeleidt en ondersteunt medewerkers, zorgt voor efficiënte processen en je weet alles uit je team te halen.

05. Senior Hypotheekacceptant

Als Senior Hypotheekacceptant ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en analyseren van complexe hypotheekaanvragen. Je hebt uitgebreide kennis van hypotheekproducten, wet- en regelgeving en zorgt voor een zorgvuldige en efficiënte afhandeling van dossiers. Daarnaast coach en begeleid je junior acceptanten om de kwaliteit van het team te waarborgen.

06. Accountmanager Grootzakelijk

Als Accountmanager Grootzakelijk ben je verantwoordelijk voor het bedienen en adviseren van grote bedrijven. Je bouwt sterke relaties op, analyseert financiële behoeften en biedt op maat gemaakte oplossingen om zakelijke klanten te ondersteunen bij hun groei en succes. Een job met veel body, maar met jou hebben we een grote speler aan boord!

07. Productmanager (Hypotheken / Verzekeren / Pensioenen)

Als Productmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van financiële producten, zoals hypotheken of verzekeringen. Je analyseert marktbehoeften, implementeert innovatieve oplossingen en zorgt hiermee voor oplossingen die zijn afgestemd op de wensen van klanten. Jouw uitgebreide product expertise maakt je onmisbaar op de afdeling!

08. Customer Journey Specialist

Als Customer Journey Specialist optimaliseer je klantprocessen binnen jouw expertisegebied om de klantbeleving en gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Met behulp van jouw kennis en ervaring analyseer je klantgedrag, identificeer je knelpunten en implementeer je verbeteringen in de klantreis.

Jouw carrièrepad

Trainee

Als trainee maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Wij hebben voldoende startposities met steile leercurves. Je haalt de benodigde startkwalificaties in no time! Binnen 9 maanden stroom je door van het traineeship C&R naar een van onze junior posities.

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Blijven ontwikkelen

Kies je voor Welten, dan kies je voor ontwikkeling. ij geniet van een onbeperkt opleidingsbudget en kan kiezen uit onder andere de volgende opleidingen en masterclasses van Dukers & Baelemans.

De CFP-opleiding is de ultieme stap voor ervaren professionals in de financiële sector. Als Certified Financial Planner versterk je jouw expertise en vergroot je jouw vaardigheden op het gebied van financiële planning, vermogensbeheer en belastingadvies. Bereid je voor op een hoger niveau van deskundigheid en erkenning in jouw vakgebied.

Met onze individuele opleidingen op maat in het vakgebied FA&O krijg je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. We passen de training precies aan jouw behoeften aan, zodat je direct kunt toepassen wat je leert in je werk. Ook buiten het uitgebreide aanbod van Dukers & Baelemans om.

Kies ervoor om relevante opleidingen te volgen die ook beschikbaar zijn voor junioren en medioren, om eventuele gemiste kennis bij te werken. Versterk je vaardigheden en vergroot je expertise in de richting die jij wilt.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Dit maakt een carrière bij Welten geweldig

Groei uit tot een expert

Bij Welten beloven we dat jouw carrière Slash Forward gaat: jij groeit uit tot een onbetwiste expert in de financiële wereld. Met persoonlijke begeleiding wanneer het jou uitkomt, ontdek je jouw unieke kwaliteiten, identificeer je groeimogelijkheden en bieden we je uitdagende opdrachten om je carrière naar nieuwe hoogtes te brengen.

Blijf jezelf uitdagen

Wij doorbreken de sleur van langdurig in dezelfde baan blijven hangen. Met ons netwerk van A-merken in financiële dienstverlening hebben we altijd uitdagende opdrachten beschikbaar voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe prikkels. Bij Welten moedigen we legaal jobhoppen aan. Wij geloven er namelijk in dat ervaring opdoen in verschillende omgevingen je ontwikkeling met sprongen vooruit helpt.

Versnel je ontwikkeling

We geloven niet in jarenlang werk op de automatische piloot uitvoeren. Door in jezelf te investeren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, blijf je uitgedaagd en interessanter voor promoties en nieuwe functies. Juist deze interne drive naar vooruitgang vinden we bij Welten ontzettend belangrijk en stimuleren we volop!

De Slash Forward Society

Als lid van de Slash Forward Society heb je direct toegang tot alles wat Welten Groep te bieden heeft. Neem deel aan inspirerende (online) evenementen, kom in contact met ruim 1.000 Weltenaren of raak betrokken bij maatschappelijke projecten. Via onze eigen app staat onze community constant met elkaar in verbinding. We creëren een inclusieve, inspirerende en positieve omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar ruimte is voor waardevolle interacties en discussies over diverse onderwerpen.

‘Best total value’ salarispakket

Waarom genoegen nemen met minder? Start jij je carrière bij Welten, dan staat er een aantrekkelijk salaris, vast contract en een hoop extra’s voor je klaar. Financiële stabiliteit zorgt ervoor dat je je volledig kunt focussen en het beste van jezelf kunt geven. Via Dukers & Baelemans geniet je van een onbeperkt opleidingsbudget om jezelf continu verder te ontwikkelen.

Carrière als lifestyle

Bij Welten begrijpen we dat een gezonde werk-privébalans niet langer een luxe is, maar een nieuwe norm. We geloven dat je carrière naadloos moet aansluiten op je levensstijl. Vergeet de 9-tot-5-mentaliteit en de stress om je kinderen op tijd van school te halen. Met onze hybride werkomgeving behoud je de volledige controle. Werk op jouw eigen voorwaarden, waar en wanneer jij wilt. Jouw leven, jouw regels.

Slash Forward jouw carrière met Welten

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Senior Professional | Werken bij Welten

Ben jij er klaar voor? Your Welten journey starts today!

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke groeipad? Isabel vertelt je er alles over!