Jouw loopbaan in Finance bij Welten

Zet de eerste stap van jouw carrière binnen Financial Advisory & Operations (FA&O) bij Welten. Binnen FA&O zijn de mogelijkheden eindeloos. Het vakgebied bestaat uit de specialisaties Business Banking en Personal Banking. Van mensen helpen om beter om te gaan met hun geld tot het geven van adviezen over hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Bij Welten helpen wij jou groeien in je carrière.  

Sluit je aan als Weltenaar en maak kennis met onze community van ruim 1.000 professionals binnen de financiële wereld. Een hechte club met allemaal hetzelfde doel voor ogen. Baanbrekende netwerkrelaties voor jouw carrière opbouwen, jezelf zowel zakelijk als persoonlijk ontwikkelen en elkaar inspireren. Dit laatste doen we onder andere via onze eigen community app van Welten Groep. Lees hieronder alles wat je moet weten.👇

Jouw carrière-avontuur begint hier

Onboarding

Welkom bij Welten! In deze week maak je kennis met Welten en haar Weltenaren waaronder jouw persoonlijke Manager Detachering en de Matcher die samen jou de start van jouw journey zullen maken. Je wordt als Weltenaar klaargestoomd voor een gesprek met jouw nieuwe opdrachtgever en gaat aan de slag met het behalen van de benodigde papieren.

Eerste opdracht

Na de week van Welkom bij Welten gaan jij en de Matcher op zoek naar een  opdracht die het beste bij jou past. Binnen FA&O kun je twee kanten op. De zakelijke kant en de particuliere kant van bankieren. Als junior binnen deze twee vakgebieden zijn er verschillende vacatures waarmee je kunt starten. Van Junior Financieel Adviseur tot Kredietacceptant en van Projectmedewerker tot Medewerker Bijzonder Beheer.

Ontwikkelfase

Tijdens je eerste opdracht laten we je natuurlijk niet helemaal aan je lot over en staat jouw persoonlijke Manager Detachering altijd voor je klaar. Die helpt jou bij alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen. Mis je nog een Wft? Geen probleem. Alle opleidingen die wij aanbieden via Dukers & Baelemans zijn geheel kosteloos voor Weltenaren.

Einde opdracht, einde oefening?

Nee, dit betekent zeker niet einde oefening. Wanneer jouw opdracht ten einde loopt gaat onze matcher op zoek naar een nieuwe uitdaging die aansluit bij jouw reis naar de top. Wil je doorgroeien binnen FA&O particulier of zakelijk? Dan staan er nieuwe functies voor jou klaar als Junior Teamlead of Customer Journey Specialist of een andere junior-/ mediorfunctie. 

Wil je een ander vakgebied binnen de finance verkennen? Binnen Compliance & Risk en Business IT zijn tal van toffe uitdagingen te vinden. Je Manager Detachering helpt jou bij het maken van de beste keuze voor jou. 

Opdrachten binnen FA&O Personal Banking

Binnen Personal Banking heb je de keuze uit de volgende functies:

01. Hypotheekacceptant

Als Junior Hypotheekacceptant binnen Personal Banking speel je een essentiële rol bij het beoordelen en accepteren van hypotheekaanvragen. Met een scherp oog voor detail en een grondige kennis van hypotheekproducten en -regelgeving, zorg je ervoor dat onze klanten hun droomhuis kunnen realiseren.

02. Medewerker Bijzonder Beheer

Als Junior Medewerker Bijzonder Beheer binnen Personal Banking bied je ondersteuning aan junior klanten die financiële uitdagingen ervaren. Je begeleidt hen bij het vinden van oplossingen, het herstellen van financiële stabiliteit en het nemen van stappen om hun financiële toekomst opnieuw op te bouwen.

03. KCC Medewerker

Als KCC-medewerker binnen Personal Banking ben je het eerste aanspreekpunt voor onze junior klanten. Je biedt persoonlijke service en advies over bankproducten, helpt bij transacties en lost eventuele problemen op. Je zorgt ervoor dat zij een uitstekende klantbeleving hebben en optimaal kunnen profiteren van onze diensten.

04. Administratief Medewerker

Als Administratief Medewerker binnen Personal Banking bied je ondersteuning aan ons team van professionals. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van administratieve taken en het bijhouden van klantdossiers. Met jouw zorgvuldigheid en oog voor detail draag je bij aan een vlekkeloze dienstverlening aan onze junior klanten.

05. Financieel Coach

Als Financieel Coach binnen Personal Banking help je onze junior klanten om hun financiële doelen te bereiken. Je biedt persoonlijk advies en begeleiding op het gebied van budgettering, sparen, beleggen en schuldbeheer. Je helpt hen om financiële beslissingen te nemen die passen bij hun levensstijl en toekomstplannen.

06. Acceptant Personal

Als Acceptant Personal binnen Personal Banking ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en accepteren van kredietaanvragen van junior klanten. Je analyseert financiële gegevens, beoordeelt risico’s en zorgt ervoor dat de aanvragen voldoen aan de gestelde richtlijnen. Je speelt een essentiële rol in het ondersteunen van jonge professionals bij het realiseren van hun financiële doelen.

07. Schadebehandelaar

Als Junior Schadebehandelaar binnen Personal Banking ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van schadeclaims van onze klanten. Je analyseert de situaties, beoordeelt de claims en zorgt voor een vlotte en eerlijke afwikkeling. Je biedt ondersteuning aan senior schadebehandelaars en draagt bij aan een optimale klanttevredenheid.

08. KCC Medewerker Pensioendesk

Als KCC-medewerker Pensioendesk Personal Banking ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van junior klanten bij het beheren van hun persoonlijke financiën en het plannen van hun pensioen. Je biedt professionele service, beantwoordt vragen en helpt hen bij het maken van weloverwogen beslissingen om hun financiële doelen te bereiken.

Opdrachten binnen FA&O Business Banking

Binnen Business banking (zakelijke klanten) heb je de keuze uit de volgende functies:

01. Klantsupport Krediet

Als Junior Klantsupport Krediet Business ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van klanten bij kredietgerelateerde vragen en transacties. Je zorgt voor een uitstekende service, beantwoordt vragen en helpt bij het oplossen van eventuele problemen. Een geweldige kans om je carrière in de banksector te starten en waardevolle ervaring op te doen.

02. Medewerker Ondernemersdesk

Ontdek een opwindende kans als Junior Medewerker Ondernemersdesk Business Banking, waar je als ambitieuze professional de mogelijkheid krijgt om ondernemers te ondersteunen bij hun financiële behoeften. Leer de kneepjes van het vak, ontwikkel je vaardigheden en maak deel uit van een dynamisch team dat groei en succes stimuleert.

03. Schadebehandelaar Zakelijk

Als Schadebehandelaar Zakelijk ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van schadeclaims van zakelijke klanten. Je beoordeelt en verwerkt claims, communiceert met klanten en zorgt voor een efficiënte en klantgerichte afwikkeling van schadegevallen. Een uitdagende startersfunctie waarin je jouw analytische vaardigheden en klantgerichtheid kunt ontwikkelen.

Jouw carrièrepad

Trainee

Als trainee maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Wij hebben voldoende startposities met steile leercurves. Je haalt de benodigde startkwalificaties in no time! Binnen 9 maanden stroom je door van het traineeship Finance naar een van onze junior posities.

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Deze opleidingen ga je volgen

Bij Welten staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je gaat direct aan de slag met het volgen van opleidingen en cursussen. Ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt een breed scala aan opleidingen die jouw ontwikkeling ondersteunen. Als Weltenaar kun je hier onbeperkt gebruik van maken.

Onderwerpen zoals financiële risico’s, eisen en richtlijnen, balansanalyse, kasstroomanalyse, integrale (risico)analyse en juridische aspecten van bedrijven worden behandeld. De module biedt zowel theoretische kennis als praktische tips voor het analyseren van jaarrekeningen, risico-inventarisatie en adviesgesprekken in de praktijk.

Als informerende medewerker speel je een cruciale rol in het beschermen van niet-professionele klanten die geïnteresseerd zijn in complexe beleggingsproducten. Om aan de vakbekwaamheidseisen van ESMA en DSI te voldoen, is de opleiding MiFID II/ESMA Informeren Beleggen (Retail) geschikt. Deze digitale zelfstudie bereidt je voor op de door DSI geaccrediteerde examens, waarin onderwerpen zoals risico’s, kenmerken, kosten, informatieverstrekking en marktmisbruik aan bod komen. Zo ben je optimaal voorbereid op je rol als betrouwbare bron van informatie voor klanten.

In de wereld van beleggingsproducten is complexiteit aan de orde van de dag, mede door voortdurende vernieuwingen. Als adviseur moet je voldoen aan de vakbekwaamheidseisen van ESMA en DSI om de niet-professionele klant optimaal te beschermen. Met de MiFID II/ESMA Adviseren Beleggen Standaard (Retail) opleiding bereid je jezelf via digitale zelfstudie voor op de door DSI geaccrediteerde examens. De opleiding behandelt onderwerpen zoals beleggingsrisico’s, kosten, geschiktheidseisen, portefeuillebeheer en financiële markten.

Beleggingsproducten zijn complex en onderhevig aan voortdurende veranderingen. Als adviseur in de bancaire sector moet je voldoen aan de vakbekwaamheidseisen van ESMA en DSI om niet-professionele klanten te beschermen. De opleiding MiFID II/ESMA Adviseren Beleggen Maatwerk (Retail) biedt een digitale zelfstudie die je voorbereidt op de geaccrediteerde examens van DSI. Deze examens testen je kennis en vaardigheden met betrekking tot maatwerk beleggingsadvisering, inclusief onderwerpen zoals beleggingsproduct risico’s, kosten, informatieverstrekking, geschiktheidseisen, vermogensbeheer en marktwerking.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Dit maakt een carrière bij Welten geweldig

Persoonlijke begeleiding

Met een persoonlijke coach, toffe ontwikkelsessies en trainingen ontdek je snel waar je in uitblinkt. Leer jezelf nog beter kennen en ga Slash Forward!

Uitdagende opdrachtgevers

Dankzij het grote netwerk van Welten kun jij werken bij de tofste banken. Hierdoor krijg je razendsnel inzicht in welk vakgebied en welke opdrachtgever perfect bij jou past! Met een vast contract op zak kun je zonder zorgen aan je carrière beginnen in de financiële wereld.

Ontwikkeling staat centraal

Jij bent de baas van jouw carrière! Wij zijn er om je op alle fronten te ondersteunen op weg naar succes. Bij Welten krijg je de training die je nodig hebt om uit te blinken in de financiële wereld! Let’s rock it together!

Kiezen wat bij jou past

Wil je een ander vakgebied binnen de finance verkennen? Binnen Compliance & Risk en Business IT zijn tal van toffe uitdagingen te vinden. Jouw Manager Detachering helpt bij het maken van een keuze die bij jou past.

Geen stress

Bij Welten krijg je direct een vast contract en word je doorbetaald als je tijdelijk geen opdracht hebt. Zo begin je relaxt aan je carrière bij Welten, zonder stress!

Motivatie on demand

Welten is een hechte community van gelijkgestemde mensen uit het werkveld: de Slash Forward Society. Gedreven, leergierig en een bron van inspiratie voor elkaar. Als Weltenaar inspireer je jouw collega’s elke dag met jouw ambitie en keuzes. Durf jij het aan?

Start jouw carrière-avontuur in Finance Advisory & Operations

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Senior Professional | Werken bij Welten

Ben jij er klaar voor? Your Welten journey starts today!

Let’s meet. We horen graag wat je ambities zijn
als Finance professional.

Portrefoto Recruiter Babette Kuijper

Babette Kuijper

Recruiter