Preferred supplier
grote finance merken

Marktleider
bancaire
sector

1000+ like
minded
Weltenaren

In house
Welten
Academy

Onze Vakgebieden

Financial Advisory & Operations, Pensioenen en Compliance & Risk. In die vakgebieden zijn we marktleider en onderscheidend. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we, naast een goede financiële dienstverlening, voor aanstekelijk werkgeverschap. Mooie banen en opdrachten, steile leercurves, mooie carrièrestappen en bijpassende ontwikkelpaden. We bemiddelen niet alleen leergierige en adaptieve professionals maar ontwikkelen en delen voortdurend ook relevante kennis, competenties en vaardigheden uit zowel de praktijk als onze eigen Welten Academy. Benieuwd naar hoe we dat doen? Lees dan verder in het vakgebied wat jou het meeste aanspreekt.

Bij deze opdrachtgevers brengen we
onze expertise in de praktijk

Jouw carrièrepad

Trainee

Als trainee maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Wij hebben voldoende startposities met steile leercurves. Je haalt de benodigde startkwalificaties in no time! Binnen 9 maanden stroom je door van een traineeship naar een van onze junior posities in Finance, Compliance & Risk of Business IT.

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol.

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar een senior functie.

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Square Welten afbeelding slash

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Heb je hulp nodig of wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze recruiters!