Jouw loopbaan in C&R bij Welten

Je bent toe aan een andere functie of een totale carrièreswitch. De ambitie om jezelf naar het volgende niveau te tillen is groot, maar je weet nog niet precies waar te beginnen? Geen zorgen! Bij Welten helpen wij jouw ambities en groeipad vorm te geven.

Start als Junior binnen Compliance & Risk waar jouw skills verder worden ontwikkeld. Tegelijkertijd draag jij bij aan de bestrijding tegen financiële fraude en witwaspraktijken. Je bent als financial crime fighter onmisbaar voor onze samenleving. Voor Compliance & Risk professionals hebben wij altijd voldoende vacatures! Met name voor het voeren van de strijd tegen financiële criminaliteit zijn financiële dienstverleners doorlopend op zoek naar ambitieuze professionals zoals jij. Lees snel verder over de mogelijkheden als Junior Professional in Compliance & Risk ⬇️

Jouw carrière-avontuur begint hier

Onboarding

Welkom bij Welten! In deze week maak je kennis met Welten en je collega Weltenaren. Ook ontmoet je jouw persoonlijke Manager Detachering en Matcher die samen met jou de start van jouw journey zullen maken. Als Weltenaar hebben we je klaargestoomd voor een gesprek met jouw nieuwe opdrachtgever en heb je de benodigde papieren op zak.

Ontwikkelfase

Tijdens je eerste opdracht laten we jou natuurlijk niet helemaal aan je lot over en staat jouw persoonlijke Manager Detachering altijd voor je klaar. Zij voorziet jou in alles wat jij nodig hebt om jouw werk goed te doen. Wwft of een masterclass nodig? Geen probleem. Alle opleidingen van Dukers & Baelemans zijn geheel kosteloos voor onze Weltenaren.

Einde opdracht, einde oefening?

Nee, het einde van jouw eerste opdracht  betekent zeker niet einde oefening. Wanneer jouw opdracht ten einde loopt is onze matcher alweer aan het zoeken naar een nieuwe uitdaging voor jou. Wil je doorgroeien binnen Compliance & Risk, dan staan er nieuwe functies voor jou klaar. Denk bijvoorbeeld aan de functies Medior CDD/KYC Analist, Medior TM/AML Analist (Transaction Monitoring/ Anti Money Laundering Analist) of Analist Sanctions.

Wil je een ander vakgebied binnen de finance verkennen? Binnen FA&O (Financial Advisory & Operations) en Business IT zijn tal van toffe uitdagingen te vinden. Jouw Manager Detachering helpt bij het maken van de beste keuze en een eventuele overstap.

Junior functies binnen Compliance & Risk

Als junior professional bij Welten heb je de keuze uit verschillende opdrachten. We lichten er een aantal voor je uit.

01. Junior CDD/KYC Analist

Als KYC/CDD Analist onderzoek je betaalgedrag, signaleer en analyseer je economische criminaliteit, beheer je klantdossiers en wijs je risicoscores toe aan klanten op basis van analyse.

02. Junior Analist Client Onboarding

Een Junior Analist Client Onboarding beoordeelt klantgegevens en documentatie, ondersteunt bij controles en risicobeoordeling, en zorgt voor naleving van regelgeving bij het onboarden van nieuwe klanten.

03. Junior Analist Client Offboarding

Een Junior Analist Client Offboarding is verantwoordelijk voor het beëindigen van zakelijke relaties met klanten. Ze assisteren bij het afsluiten van accounts, beoordelen juridische documentatie en zorgen ervoor dat alle vereiste stappen en procedures worden gevolgd om een soepele beëindiging te garanderen.

04. Junior Projectmanager

Een Junior Projectmanager is verantwoordelijk voor het ondersteunen van projecten op het gebied van risicobeheer en naleving van regelgeving. Ze assisteren bij het plannen, coördineren en bewaken van projectactiviteiten, en werken samen met teams om risico’s te identificeren en te beheersen en ervoor te zorgen dat bedrijven voldoen aan wettelijke voorschriften.

05. Specialist Klantenservice Onboarding Bedrijven

Een Specialist Klantenservice Onboarding Bedrijven help jij startende én bestaande ondernemers op weg die bij de bank willen bankieren of hun producten willen uitbreiden. Je belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat dit proces soepel verloopt en dat alle vereiste informatie en documenten correct worden verzameld.

Deze opleidingen ga je volgen

Bij Welten staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je gaat direct aan de slag met het volgen van opleidingen en cursussen. Ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt een breed scala aan opleidingen die jouw ontwikkeling ondersteunen. Als Weltenaar kun je hier onbeperkt gebruik van maken.

Wwft Verdieping (CDD/KYC) is bedoeld voor iedereen die in de financiële sector dagelijks in aanraking komt met de uitvoering van CDD/KYC-beleid. 

Als CDD/KYC Analist is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mogelijke risico’s die een klant met zich meebrengt. Het is de taak van een CDD/KYC Analist om de review op een adequate wijze vast te leggen.

In deze masterclass leer je wat het belang is van een compleet klantbeeld in het kader van de risico- en klantacceptatie en waar een cliëntenonderzoek uit bestaat.

In deze masterclass leer je wat geografische risico’s zijn, hoe je ze herkent en wat de mogelijke gevolgen zijn.

Na het volgen van de masterclasses wordt je opgedane kennis getest met een praktijkassessment. Met het behalen van dit assessment toon je aan dat je in het bezit bent van de vereiste kennis om als CDD/KYC Analist aan de slag te gaan.

Jouw carrièrepad

Trainee

Als trainee maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Wij hebben voldoende startposities met steile leercurves. Je haalt de benodigde startkwalificaties in no time! Binnen 9 maanden stroom je door van het traineeship C&R naar een van onze junior posities.

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Dit maakt een carrière bij Welten geweldig

Persoonlijke begeleiding

Met een persoonlijke coach, toffe ontwikkelsessies en trainingen ontdek je snel waar je in uitblinkt. Leer jezelf nog beter kennen en ga Slash Forward!

Uitdagende opdrachtgevers

Dankzij het grote netwerk van Welten kun jij werken bij de tofste banken. Hierdoor krijg je razendsnel inzicht in welk vakgebied en welke opdrachtgever perfect bij jou past! Met een vast contract op zak kun je zonder zorgen aan je carrière beginnen in de financiële wereld.

Ontwikkeling staat centraal

Jij bent de baas van jouw carrière! Wij zijn er om je op alle fronten te ondersteunen op weg naar succes. Bij Welten krijg je de training die je nodig hebt om uit te blinken in de financiële wereld! Let’s rock it together!

Kiezen wat bij jou past

Wil je een ander vakgebied binnen de finance verkennen? Binnen FA&O (Financial Advisory & Operations) en Business IT zijn tal van toffe uitdagingen te vinden. Jouw Manager Detachering helpt bij het maken van een keuze die bij jou past.

Geen stress

Bij Welten krijg je direct een vast contract en word je doorbetaald als je tijdelijk geen opdracht hebt. Zo begin je relaxt aan je carrière bij Welten, zonder stress!

Motivatie on demand

Welten is een hechte community van gelijkgestemde mensen uit het werkveld: de Slash Forward Society. Gedreven, leergierig en een bron van inspiratie voor elkaar. Als Weltenaar inspireer je jouw collega’s elke dag met jouw ambitie en keuzes. Durf jij het aan?

Start jouw carrière-avontuur in Compliance & Risk

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Senior Professional | Werken bij Welten

Ben jij er klaar voor? Your Welten journey starts today!

Let’s meet. We horen graag wat je ambities zijn
als Compliance & Risk professional.

Succesverhalen van Weltenaren