Jouw carrière in finance begint bij Welten

Je staat aan de startlijn van je professionele carrière. De wereld ligt aan je voeten, vol mogelijkheden en kansen. Voel je die brandende ambitie om je dromen waar te maken, maar weet je niet precies waar te beginnen? Geen zorgen! Ga met Welten op reis om jouw carrière te ontdekken. 

Stap in ons uitdagende traineeship Compliance & Risk, waar jouw talenten tot bloei komen. Het traineeship is speciaal ontworpen om jou in één jaar klaar te stomen voor een glansrijke carrière in de financiële dienstverlening. Gedurende dit avontuur word je als trainee gedetacheerd naar toonaangevende banken, verzekeraars en andere financiële instellingen, waar je de ins en outs van de sector leert kennen. Lees hier alles wat je moet weten! ⬇️

De roadmap van jouw reis

Onboarding

Welkom bij Welten! In deze fase start je avontuur met een uitgebreid onboardingprogramma. Dit is een interne week waarin je onze cultuur en waarden leert kennen en ontdekt wat het betekent om een Welten-trainee te zijn. Maak contact met mede-trainees, bouw een waardevol netwerk op en bereid je voor op de uitdagingen die op je wachten.

Tijdens de onboarding behaal je relevante Wft-diploma’s, verbeter je sollicitatie- en pitchvaardigheden en bouw je een professioneel netwerk op. We bereiden je optimaal voor op de spannende reis die voor je ligt in de wereld van Compliance & Risk. Ben jij klaar om Slash Forward te gaan?

Eerste opdracht

Bij het kiezen van jouw eerste opdracht houden we rekening met de ambities die jij tijdens de trainingsweek hebt uitgesproken. We willen dat je een opdracht krijgt die aansluit bij jouw doelen en interesses. A perfect match noemen we dat. Tijdens deze fase heb je regelmatig contact met jouw vaste manager. Die staat altijd voor je klaar om te praten over jouw ontwikkeling, de opdracht en in welk vakgebied jij verder wilt groeien.

Ontwikkelfase

Weltenaren willen zich continu verbeteren en ontwikkelen. In deze fase krijg je steeds meer autonomie en neem je de regie over je werk in eigen handen. We houden nauwlettend in de gaten hoe je je ontwikkelt tijdens je eerste opdracht. Mocht deze opdracht niet helemaal bij je passen, dan kijken we samen naar andere mogelijkheden zodat je kunt blijven groeien.

Tijdens het traineeship breng je jouw opgedane kennis in de praktijk en doe je waardevolle werkervaring op.

Afronding van het traineeship

Je hebt bijna de finish bereikt! Na het voltooien van het traineeship mag je jezelf een volwaardige Young Professional noemen. Je bent enorm gegroeid in jouw vakgebied, hebt een sterk netwerk opgebouwd en ontdekt wat jouw ware passies en ambities zijn.

Het Young Professional Programma wacht op je, waar je jouw expertise verder kunt ontwikkelen en opdrachtgevers je zien als een waardevolle aanwinst voor specialistische rollen. Blijf jezelf constant verbeteren en ontwikkelen. Jouw reis naar succes gaat door!

De opdrachten tijden het traineeship Compliance & Risk

Na de onboarding ga je aan de slag bij je eerste opdracht. In dit traineeship heb je de keuze uit verschillende opdrachten. We lichten er een aantal voor je uit.

01. Specialist Klantenservice Onboarding

Als Specialist Klantenservice Onboarding bij Rabobank help jij startende én bestaande ondernemers op weg die bij de bank willen bankieren of hun producten willen uitbreiden. Je belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat dit proces soepel verloopt en dat alle vereiste informatie en documenten correct worden verzameld.

02. CDD/KYC Analist

Als Junior CDD/KYC Analist controleer jij of bedrijven of particuliere personen hun bankrekening niet gebruiken voor criminele doeleinden. Op zoek naar een spannende job? Dan is dit zeker wat voor jou!

03. Client Onboarding/Offboarding Analist

Als Client Onboarding/Offboarding Analist heb je een belangrijke taak. Je zorgt er namelijk voor dat nieuwe klanten veilig en vlot deel kunnen uitmaken van de diensten van de bank of dat klanten een nette exit krijgen als ze de bank willen verlaten. Een bank ziet klanten niet graag vertrekken, maar mocht dat ooit gebeuren, dan help jij ze met een soepele overgang.

04. Data Repair Medewerker

Als Data Repair Medewerker ben je verantwoordelijk voor het analyseren en corrigeren van gegevens. Je lost data-gerelateerde problemen op en zorgt voor nauwkeurigheid en kwaliteit in de databestanden. Een belangrijke functie in het waarborgen van betrouwbare en consistente gegevens van financiële instellingen!

Deze opleidingen en cursussen ga je volgen

Bij Welten staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je gaat direct aan de slag met het volgen van opleidingen en cursussen. Ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt een breed scala aan opleidingen die je ontwikkeling ondersteunen. Als Weltenaar kun je hier onbeperkt gebruik van maken.

Het Wft Basis-certificaat is jouw toegangsticket tot de financiële wereld. Het bewijst dat je de basis kent van financiële producten en regels. Een must-have voor je carrière in de financiële dienstverlening!

Dit Wwft-certificaat is de introductie in de financiële wereld. Het laat zien dat jij de regels kent en bent gewapend tegen witwassen en terrorismefinanciering. Een mooie basis om aan de slag te gaan als bijvoorbeeld CDD/KYC Analist!

Het Wwft Permanent Actueel-certificaat is de sleutel tot de wereld van Customer Due Diligence (CDD) en Know Your Customer (KYC). Met dit certificaat blijf je up-to-date met de veranderende regels en ontwikkelingen in de strijd tegen financiële criminaliteit.

Boost je persoonlijke vaardigheden met trainingen die onder andere focussen op solliciteren, probleemoplossend denken en bewustzijn van ethische dilemma’s. Niet alleen handig in je carrière, maar ook in je dagelijkse leven!

Jouw carrièrepad

Trainee

Als trainee maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Wij hebben voldoende startposities met steile leercurves. Je haalt de benodigde startkwalificaties in no time! Binnen 9 tot 12 maanden stroom je door van het traineeship C&R naar een van onze junior posities.

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Als je jezelf wilt ontwikkelen is Welten de uitgelezen plek
- Yvette Snijder
Portretfoto Yvette Snijder

Dit maakt een carrière bij Welten geweldig

Persoonlijke begeleiding

Met een traineeship Compliance & Risk transformeer je binnen een jaar naar een volwaardige pro in de financiële wereld. Samen met je eigen coach ontdek je jouw unieke kwaliteiten, identificeer je groeimogelijkheden en ga je op zoek naar een uitdagende opdracht om jouw carrière te laten knallen.

Uitdagende opdrachtgevers

Een traineeship bij Welten is als een backstagepas naar diverse opdrachtgevers. Hierdoor krijg je razendsnel inzicht in welk vakgebied en welke opdrachtgever perfect bij jou passen! Met een vast contract op zak kun je zonder zorgen aan je carrière beginnen in de financiële wereld.

Ontwikkeling staat centraal

Jij bent de baas van jouw carrière! Wij zijn er om je op alle fronten te ondersteunen op weg naar succes. Bij Welten krijg je de training die je nodig hebt om uit te blinken in de financiële wereld! Let’s rock it together!

Leer jezelf nog beter kennen

Geen betere start in de financiële wereld dan een traineeship bij Welten. Met een persoonlijke coach, toffe activiteiten en trainingen ontdek je snel waar je in uitblinkt. Leer jezelf nog beter kennen en ga Slash Forward!

Geen stress

In een traineeship leer je al werkend, met een vast salaris én een vaste baan. Met trainingen, netwerken en de beste begeleiding ga jij vooruit. Zo start je relaxt jouw financiële carrière, zonder stress!

Motivatie on demand

Welten is een hechte community van gelijkgestemde mensen uit het werkveld: de Slash Forward Society. Gedreven, leergierig en een bron van inspiratie voor elkaar. Als Weltenaar inspireer je jouw collega’s elke dag met jouw ambitie en keuzes. Durf jij het aan?

Start jouw carrière-avontuur in Compliance & Risk

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Landscape Welten afbeelding slash

Jouw persoonlijke groeipad

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke groeipad? Morris vertelt je er alles over!

Succesverhalen van Weltenaren