Een carrière in Compliance & Risk bij Welten

Ben jij klaar om je stempel te drukken op de financiële wereld? Als ervaren professional in Compliance & Risk sta jij aan de top van jouw vakgebied. Je beseft dat jezelf continu ontwikkelen essentieel is om op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving. Net als andere ge-Weltenaren, bekend om hun ongeëvenaarde kennis en drive, schuilt er ook in jou een crime fighter die klaar is om de financiële wereld te veroveren.

Je leest deze pagina om jouw carrière de boost te geven die het verdient. Jouw huidige baan is prima, maar er ontbreekt iets. Misschien kun je nog niet precies benoemen wat het is, of misschien weet je het al glashelder.
Wij begrijpen dat je niet actief zoekt, maar wel openstaat voor nieuwe uitdagingen. Maak kennis met de opdrachten bij bekende financiële instellingen die Welten biedt, waar je jouw expertise in verschillende omgevingen kunt inzetten. Een gesprek met een van onze recruiters is de start van jouw volgende stap. Nieuwsgierig? Lees snel verder. ⬇️

Dit kan jij verwachten van Welten

Voorbereiding en onboarding

Welkom bij Welten! Jouw avontuur begint met een grondig onboardingprogramma, waarin je onze cultuur en onze organisatie leert kennen en ontdekt wat het betekent om een Weltenaar te zijn.
Gedurende deze fase staan onze matchers en jouw persoonlijke coach voor je klaar. Jouw coach vraagt je naar jouw ambities en samen kijken jullie naar een passende opdracht zodat je direct aan de slag kunt . Daarnaast krijg je toegang tot de Welten Academy, waar je continu kunt blijven leren en onze community-app, waarmee je in contact kunt komen met andere professionals in jouw vakgebied (of juist een ander!).
Bereid je voor op een carrière-avontuur vol nieuwe mogelijkheden. Samen doen we er alles aan om jouw carrière nog succesvoller te maken.

Groei en uitdaging

Bij het kiezen van jouw opdracht houden we rekening met de ambities die jij hebt uitgesproken. We willen dat je een opdracht krijgt die aansluit bij jouw doelen en interesses. Tijdens deze fase heb je regelmatig contact met jouw vaste manager. Hij of zij staat altijd voor je klaar om te praten over jouw ontwikkeling en de opdracht.

Bepaal jouw eigen koers

Met jouw rijke werkervaring ben je een waardevolle troef voor elk bedrijf. Ontwikkeling kent geen leeftijdsgrens, daarom gaan we graag samen met jou op ontdekkingsreis om je verder te laten groeien. Welten biedt de kans om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen of te specialiseren binnen Compliance & Risk. Samen verkennen we nieuwe uitdagingen en laten jou excelleren.

Dit is waarom jij kiest voor detachering via Welten

Als je aan de slag gaat bij Welten, dan staan er een hoop uitdagende opdrachten op je te wachten. We lichten er een aantal voor je uit.

01. Senior Analist (AML/TM, KYC Signals)

Jij bent uitgegroeid tot dé specialist op de afdeling en je neemt dan ook de leiding in complexe en uitdagende dossiers. Jij bent de onbetwiste meester in het opsporen van verdachte transacties. Je doorgrond complexe financiële structuren en blokkeert criminele geldstromen. Wil je je verder specialiseren in jouw vakgebied? Dan hebben wij tal van uitdagende vacatures zoals Senior AML Analist voor je klaarstaan!

02. Teamlead CDD/KYC

Als doorgewinterde expert met ruime ervaring in CDD/KYC, ben jij de geboren leider van de afdeling. Als Teamlead CDD/KYC leid je een team van Analisten, geef je vorm aan het CDD/KYC-proces van de bank en waarborg je de naleving van regelgeving. Heb je ambities en de kwaliteiten om een team te leiden? Dit is je kans!

03. CDD/KYC Consultant

In de rol van Senior KYC Consultant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van grondige analyses en het identificeren van mogelijke risico’s binnen klantendossiers. Je zorgt ervoor dat de naleving van regelgeving wordt gewaarborgd en adviseert op het gebied van Customer Due Diligence en Know Your Customer.

04. Quality Checker

Als Quality Checker CDD/KYC controleer je de kwaliteit van de analyses van CDD/KYC Analisten. Je waarborgt dat de uitgevoerde analyses volledig, juist, logisch te verklaren en consistent zijn. Als laatste schakel in de keten garandeer je de kwaliteit van de onderbouwing van de Analisten.

05. Procesmanager/ Implementatiemanager

De Implementatiemanager is degene die verantwoordelijk is voor het succesvol implementeren van KYC-oplossingen. Je leidt projectteams, stuurt processen aan en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. Een trendsetter in de wereld van Compliance & Risk met een scherp oog voor resultaten en innovatie. Dat ben jij!

07. Compliance Officer

Als Compliance Officer ben jij de bewaker van de regels. Met een scherp oog en brute vastberadenheid zorg je ervoor dat jouw opdrachtgever voldoet aan wet- en regelgeving. Je bent de waakhond die ervoor zorgt dat iedereen op het rechte pad blijft. Geen compromissen, alleen naleving.

Blijven ontwikkelen

Kies je voor Welten, dan kies je voor ontwikkeling. Jij geniet van een onbeperkt opleidingsbudget en kan kiezen uit onder andere de volgende opleidingen en masterclasses van Dukers & Baelemans.

De masterclass “Complexe structuren en signaleren UBO’s” biedt diepgaand inzicht in het identificeren van complexe bedrijfsstructuren en het detecteren van Ultimate Beneficial Owners (UBO’s). Leer de fijne kneepjes van CDD/KYC en versterk je expertise in het analyseren van verdachte transacties.

De masterclass “In gesprek met je klant” biedt ervaren Analisten de essentiële vaardigheden om effectief te communiceren met klanten. Je verbetert jezelf in het voeren van constructieve gesprekken, hoe je de juiste vragen stelt en hoe je betrouwbare informatie verzamelt, terwijl je voldoet aan regelgeving en compliance-eisen.

Met de Agile training Black Belt ontwikkel je de vaardigheden om effectief Lean Six Sigma methodologieën toe te passen en complexe problemen op te lossen. Je wordt een expert in het stroomlijnen van processen en het behalen van optimale resultaten binnen organisaties.

Met onze individuele opleidingen op maat in het vakgebied Compliance & Risk krijg je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. De training wordt aangepast aan jouw behoeften. Zo kun jij de opgedane kennis direct toepassen in het werkveld!

Bouwen aan een indrukwekkende carrière in Compliance & Risk bij Welten
Nick Zomer | Werken bij Welten

Jouw carrièrepad

Trainee

Als trainee maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Wij hebben voldoende startposities met steile leercurves. Je haalt de benodigde startkwalificaties in no time! Binnen 9 maanden stroom je door van het traineeship C&R naar een van onze junior posities.

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Dit maakt een carrière bij Welten geweldig

Groei uit tot een expert

Bij Welten beloven we dat jouw carrière Slash Forward gaat: jij groeit uit tot een onbetwiste expert in de financiële wereld. Met persoonlijke begeleiding wanneer het jou uitkomt, ontdek je jouw unieke kwaliteiten, identificeer je groeimogelijkheden en bieden we je uitdagende opdrachten om je carrière naar nieuwe hoogtes te brengen.

Blijf jezelf uitdagen

Wij doorbreken de sleur van langdurig in dezelfde baan blijven hangen. Met ons netwerk van A-merken in financiële dienstverlening hebben we altijd uitdagende opdrachten beschikbaar voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe prikkels. Bij Welten moedigen we legaal jobhoppen aan, Wij geloven er namelijk in dat ervaring opdoen in verschillende omgevingen je ontwikkeling met sprongen vooruit helpt.

Ontwikkeling in sneltreinvaart

We geloven niet in jarenlang werk op de automatische piloot uitvoeren. Door in jezelf te investeren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, blijf je uitgedaagd en interessanter voor promoties en nieuwe functies. Juist deze interne drive naar vooruitgang vinden we bij Welten ontzettend belangrijk en stimuleren we volop!

De Slash Forward Society

Als lid van de Slash Forward Society heb je direct toegang tot alles wat Welten Groep te bieden heeft. Neem deel aan inspirerende (online) evenementen, kom in contact met ruim 1.000 Weltenaren of raak betrokken bij maatschappelijke projecten. Via onze eigen app staat onze community constant met elkaar in verbinding. We creëren een inclusieve, inspirerende en positieve omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar ruimte is voor waardevolle interacties en discussies over diverse onderwerpen.

‘Best total value’ salarispakket

Waarom genoegen nemen met minder? Start jij je carrière bij Welten, dan staat er een aantrekkelijk salaris, vast contract en een hoop extra’s voor je klaar. Financiële stabiliteit zorgt ervoor dat je je volledig kunt focussen en het beste van jezelf kunt geven. Via Dukers & Baelemans geniet je van een onbeperkt opleidingsbudget om jezelf continu verder te ontwikkelen.

Carrière als lifestyle

Bij Welten begrijpen we dat een gezonde werk-privébalans niet langer een luxe is, maar een nieuwe norm. We geloven dat je carrière naadloos moet aansluiten op je levensstijl. Vergeet de 9-tot-5-mentaliteit en de stress om je kinderen op tijd van school te halen. Met onze hybride werkomgeving behoud je de volledige controle. Werk op jouw eigen voorwaarden, waar en wanneer jij wilt. Jouw leven, jouw regels.

Slash Forward jouw carrière met Welten

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Senior Professional | Werken bij Welten

Ben jij er klaar voor? Your Welten journey starts today!

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke groeipad? Isabel vertelt je er alles over!