Jouw loopbaan in Compliance & Risk bij Welten

Als medior professional heb je al wat jaartjes ervaring in het vakgebied Risk & Compliance. Wil jij je carrière een flinke boost geven en jezelf blijven ontwikkelen? Wij helpen je gegarandeerd bij het vinden van je volgende baan. Naast een toffe werkplek zorgen we ervoor dat je cv wordt aangevuld met nieuwe skills en diploma’s.

Wanneer je voor Welten kiest, begint de zoektocht voor onze matchers naar de ideale opdrachtgever die het beste bij je past. Samen met je persoonlijke Manager Detachering klim jij binnen no time naar de volgende stap in je carrière. Nieuwsgierig hoe het werkt? ⬇️ 

Dit kun je verwachten bij Welten

Onboarding

Welkom bij Welten! In deze week maak je kennis met Welten en je collega Weltenaren, waaronder je persoonlijke Manager Detachering en Matcher die samen met jou de start van jouw journey zullen maken. Als Weltenaar hebben we je klaargestoomd voor een gesprek met jouw nieuwe opdrachtgever en heb je de benodigde papieren op zak.

Ontwikkelfase

Tijdens je eerste opdracht laten we je natuurlijk niet helemaal aan je lot over. Je persoonlijke Manager Detachering staat altijd voor je klaar. Die voorziet jou in alles wat jij nodig hebt om jouw werk goed te doen.  Mis jij een opleiding? Geen probleem. Alle opleidingen van Dukers & Baelemans zijn gratis te volgen voor onze Weltenaren.

Einde opdracht, wat nu?

Voordat je opdracht ten einde loopt is onze matcher alweer aan het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Wil je doorgroeien binnen Compliance & Risk?  Vervolg jouw carrièrepad als senior met een functie als Senior CDD/KYC Consultant, Teamlead KYC of Quality Checker. Wil je een ander vakgebied binnen de finance verkennen? Binnen FA&O (Financial Advisory & Operations) en Business IT zijn tal van toffe uitdagingen te vinden. De Manager Detachering helpt je bij het maken van de beste keuze voor je groeipad en een eventuele overstap.

Opdrachten als medior professional in Compliance & Risk

Als medior professional bij Welten heb je de keuze uit verschillende opdrachten. We lichten er een aantal voor je uit. 

01. TM/AML Analist 

Een TM (Transaction Monitoring) Analist is verantwoordelijk voor het analyseren van financiële transacties om mogelijke risico’s op fraude, witwassen van geld en andere illegale activiteiten te identificeren. In deze rol gebruik je geavanceerde tools en systemen om verdachte patronen en afwijkingen te detecteren en rapporteer je deze aan het management voor verdere actie.
Een AML Analist is verantwoordelijk voor het analyseren en identificeren van potentiële witwaspraktijken en andere financiële misdrijven binnen een organisatie. Ze werken nauw samen met interne teams en externe autoriteiten om naleving van regelgeving te waarborgen en risico’s te verminderen.

02. Analist Sanctions

Een Analist Sanctions is verantwoordelijk voor het analyseren en monitoren van financiële transacties om potentiële schendingen van sancties en regelgeving te identificeren. Ze evalueren risico’s, voeren onderzoeken uit en rapporteren bevindingen om de naleving van wet- en regelgeving te waarborgen en reputatierisico’s te beperken.

03. Analist CLCS

Een Analist CLCS (Client Lifecycle Management and Control) is verantwoordelijk voor het beoordelen en beheren van klantgegevens gedurende de levenscyclus van de klantrelatie. Ze voeren grondige controles uit op klantinformatie, identificeren risico’s en waarborgen de naleving van wet- en regelgeving. Dit omvat onder andere het verifiëren van klantidentificatie, het screenen van klanten op nalevingsrisico’s en het updaten van klantgegevens indien nodig.

04. Medior CDD/KYC Analist

Een Medior Customer Due Diligence/Know Your Customer Analist is verantwoordelijk voor het uitvoeren van due diligence-onderzoeken en het analyseren van klantgegevens om risico’s op het gebied van witwassen, financiering van terrorisme en frauduleuze activiteiten te identificeren. Ze werken samen met senior Analisten om compliance procedures te waarborgen en de naleving van regelgeving te waarborgen.

Jouw carrièrepad

Trainee

Als trainee maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Wij hebben voldoende startposities met steile leercurves. Je haalt de benodigde startkwalificaties in no time! Binnen 9 maanden stroom je door van het traineeship C&R naar een van onze junior posities.

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Deze opleidingen ga je volgen

Bij Welten staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je gaat direct aan de slag met het volgen van opleidingen en cursussen. Ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt een breed scala aan opleidingen die jouw ontwikkeling ondersteunen. Als Weltenaar kun je hier onbeperkt gebruik van maken.

Je leert opvallende transacties nader te onderzoeken en deze te koppelen met het klantbeeld en de mutaties in de jaarrekening.

Tijdens deze masterclass leer je om inzicht te krijgen in structuren en (verborgen) UBO’s te identificeren binnen complexe en internationale bedrijfsstructuren. Ook leer je over het volgen van geldstromen en het zoeken van de herkomst van gelden.

Je leert hoe je met jouw klanten in contact komt over CDD/KYC. Je kent de verschillende klanttypes en weet weerstand te voorkomen.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Dit maakt een carrière bij Welten geweldig

Persoonlijke begeleiding

Met je persoonlijke coach verken je jouw talenten, staat jouw persoonlijke groei centraal en ga je op zoek naar uitdagende opdrachten om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Uitdagende opdrachtgevers

Dankzij het uitgebreide netwerk van Welten krijg je de mogelijkheid om te werken bij diverse banken en verzekeraars. Hierdoor krijg je snel inzicht in welk expertisegebied en welke opdrachtgever perfect aansluiten bij jouw ambities!

Ontwikkeling staat centraal

Jouw carrière ligt in jouw handen! Het is aan jou om alle kansen en mogelijkheden aan te grijpen. Wij staan klaar om jou te ondersteunen het beste uit jezelf te halen. We bieden je alle benodigde handvatten op weg naar de top van jouw carrière.

Leer jezelf nog beter kennen

Met een persoonlijke coach, toffe bootcampactiviteiten en trainingen ontdek je snel waar je in uitblinkt. Leer jezelf nog beter kennen en ga Slash Forward!

Geen stress

Bij Welten krijg je direct een vast contract én een aantrekkelijk vast salaris. Zo begin je relaxt aan je carrière bij Welten, zonder stress!

Motivatie on demand

Welten is een hechte community van gelijkgestemde mensen uit het werkveld: de Slash Forward Society. Gedreven, leergierig en een bron van inspiratie voor elkaar. Als Weltenaar inspireer je jouw collega’s elke dag met jouw ambitie. Durf jij het aan?

Slash Forward jouw carrière met Welten

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Senior Professional | Werken bij Welten

Ben jij er klaar voor? Your Welten journey starts today!

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke groeipad? Isabel vertelt je er alles over!

Succesverhalen van Weltenaren