Wat is Business IT?

De financiële wereld is onderworpen aan razendsnelle technologische veranderingen. IT en ICT krijgt een steeds belangrijker aandeel in de dienstverlening. 

Weltenaren die in dit expertisegebied werken, brengen IT en financiële dienstverlening dichter bij elkaar en kijken naar hoe IT en business analyses kunnen bijdragen aan een nog betere financiële dienstverlening. Om dat goed te doen, worden Weltenaren voortdurend opgeleid in de nieuwste technologieën en beschikken dus altijd over de kennis die hiervoor nodig is.  Gaat jouw hart sneller kloppen van draaien aan de juiste  knoppen? Dan is het vakgebied Business IT  je op het lijf geschreven. 

Aan deze rollen kun je denken

Data analist

Een data analist houdt zich bezig met het omzetten van data tot inzichtvolle informatie. Het verzamelen, ‘schoonmaken’, interpreteren en presenteren van data zijn taken van een data analist.

Business analist

De businesswens vertalen naar een design, informatiestromen achterhalen en requirements aan een applicatie helder krijgen. Dit zijn de voornaamste taken van een business analist, die hiermee een belangrijke schakel is tussen de Business en IT.

Scrum Master

De Scrum Master is de expert op het gebied van agile. In deze ga je aan de slag bij onze financiële opdrachtgevers waarbij je (development)teams aanstuurt, zodat een agile manier van werken binnen de organisatie de standaard wordt.

Functioneel Beheerder

Als Functioneel Beheerder ben jij de schakel tussen de IT-afdeling en de werknemers van jouw opdrachtgever die werken met digitale informatiesystemen. Simpel gezegd: is er ergens een computer voor nodig? Dan blijft dat dankzij jou soepel en betrouwbaar werken.

Recente vacatures in Business IT