Wat is Business IT?

Business IT is een dynamisch vakgebied dat de brug slaat tussen de bedrijfsdoelen van een organisatie en informatietechnologie. Als Business IT-professional in de financiële sector ben je de verbinder van excellente financiële dienstverlening aan innovatieve IT-oplossingen. Je hebt de kans om bedrijfsprocessen te optimaliseren, de productiviteit te vergroten en de concurrentiepositie te versterken door slim gebruik te maken van technologie.

Met een vurige passie voor zowel de financiële dienstverlening als de technische aspecten, ben je de versneller van digitale transformatie. In een wereld die voortdurend verandert en digitaliseert, speel jij een cruciale rol in het creëren van een succesvolle toekomst voor financiële dienstverleners. Stap in het spannende domein van Business IT en laat je enthousiasme de drijvende kracht zijn achter innovatie en groei!

Weltenaren in het vakgebied Business IT

Weltenaren die in dit expertisegebied werken, brengen IT en financiële dienstverlening dichter bij elkaar en kijken naar hoe IT en business analyses kunnen bijdragen aan een nog betere financiële dienstverlening. Om dat goed te doen, worden Weltenaren voortdurend opgeleid in de nieuwste technologieën en beschikken dus altijd over de kennis die hiervoor nodig is.  Gaat jouw hart sneller kloppen van draaien aan de juiste  knoppen? Dan is het vakgebied Business IT  je op het lijf geschreven.

Start jouw carrière-avontuur in Business IT bij Welten

Weltenaren banen zich een weg door hun eigen toekomst. Je bepaalt zelf het tempo, maar we blijven je wel constant uitdagen om de beste versie van jezelf te worden. Omring je met like minds en coaches die je ontwikkelingen stimuleren en monitoren. We wapenen je met kennis, tools en vaardigheden via ons eigen opleidingscentrum, Dukers & Baelemans. In een tijdsbestek van vier jaar zorgen we zo voor vier volgende carrièrestappen in banen en opdrachten. Ben jij er klaar voor? Your journey starts today! 

Jouw carrièrepad

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Klaar voor jouw loopbaan in Business IT bij Welten?

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Senior Professional | Werken bij Welten

Ben jij er klaar voor? Your journey starts today!

Ontdek jouw groeipad in Business IT.