Een carrièrein de financiële sector bij Welten

Ben jij klaar om je stempel te drukken op de financiële wereld? Als ervaren professional in Compliance & Risk sta jij aan de top van jouw vakgebied. Je beseft dat jezelf continu ontwikkelen

Ben jij klaar om jouw stempel te drukken op de financiële wereld? Als ervaren professional in de financiële dienstverlening ben je een autoriteit in jouw vakgebied. Je begrijpt dat voortdurende ontwikkeling essentieel is om op de hoogte te blijven van wet- en regelgeving. Net als andere ge-Weltenaren, bekend om hun ongeëvenaarde kennis en gedrevenheid, heb jij ook de Weltenaar in je die klaar is om de financiële wereld te veroveren.

Je bent hier op deze pagina beland omdat je klaar bent om jouw vaardigheden te verbeteren, nieuwe specialisaties te verkennen en jouw carrière de impuls te geven die het verdient. Hoewel je huidige baan prima is, mis je iets. Misschien kun je nog niet precies benoemen wat het is, of misschien weet je het al heel duidelijk.
Sta jij open voor nieuwe kansen en uitdagingen? Ontdek de opdrachten en mogelijkheden bij bekende financiële instellingen die Welten te bieden heeft.

Wat maakt een carrière bij Welten uniek? Ontdek het hier! ⬇️

Dit kan jij verwachten van Welten

Voorbereiding en onboarding

Welkom bij Welten! Je avontuur begint met een uitgebreid onboardingsprogramma, waarin je onze cultuur en waarden leert kennen en ontdekt wat het betekent om een Weltenaar te zijn.

Tijdens de onboarding staan onze matchers en jouw persoonlijke coach voor je klaar om jouw ambities en opdracht af te stemmen. We zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk bent ingewerkt voor jouw nieuwe job. Je maakt kennis met nieuwe systemen, nieuwe collega’s en processen. Alleen met de beste mensen aan boord kunnen we zorgen voor de beste oplossingen voor onze klanten.

Daarnaast krijg je toegang tot de Welten Academy en onze community-app, zodat je direct jouw avontuur vol mogelijkheden en waardevolle connecties kunt beginnen!

Groei en uitdaging

Als senior ben je nog lang niet uitgeleerd. De financiële markt blijft volop in beweging en blijft zichzelf vernieuwen. Net als jij. Jouw rijke ervaring maakt je voor iedere opdrachtgever van toegevoegde waarde. Je helpt tijdens je opdracht de dienstverlening te verbeteren, helpt anderen te groeien en levert werk van bovengemiddelde kwaliteit af. Dat maakt jou uniek in je soort. Samen gaan we er alles aan doen om je nóg beter te maken.

Bepaal jouw eigen koers

Jij hebt herhaaldelijk bewezen dat je opdrachtgevers naar nieuwe hoogten kunt brengen. Daarom bieden we jou talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Of je nu je leiderschapsvaardigheden wilt versterken of je wilt specialiseren in een specifiek domein binnen Business IT, bij Welten verkennen we samen nieuwe uitdagingen en zetten we de volgende stap in jouw succesvolle carrière.

Dit is waarom jij kiest voor detachering via Welten

Als je aan de slag gaat bij Welten, dan staan er een hoop uitdagende opdrachten op je te wachten. We lichten er een aantal voor je uit.

01. Scrum Master

Als Scrum Master ben je de facilitator van het Agile ontwikkelproces en zorg je ervoor dat het Scrum-team effectief en efficiënt kan werken. Je helpt het team bij het begrijpen en toepassen van de Scrum-principes en -praktijken, en verwijdert eventuele obstakels die hun voortgang belemmeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de dagelijkse stand-up meetings, sprintplanning, reviews en retrospectives.

02. Functioneel Beheerder

Een Functioneel Beheerder is verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van informatiesystemen en applicaties binnen een organisatie. Hij of zij fungeert als brug tussen de gebruikers en de IT-afdeling, waarbij de wensen en behoeften vertaald worden naar functionele specificaties. Daarnaast is de Functioneel Beheerder betrokken bij het testen, implementeren en documenteren van wijzigingen en nieuwe functionaliteiten.

03. Product Owner

Een Product Owner is verantwoordelijk voor het maximaliseren van waarde van het product dat door het scrum team wordt gemaakt. Ze bepalen de (product)visie en definiëren de gewenste functionaliteiten en acceptatiecriteria en verzamelen feedback van belanghebbenden.

Jouw carrièrepad

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Dit maakt een carrière bij Welten geweldig

Groei uit tot een expert

Bij Welten beloven we dat jouw carrière Slash Forward gaat: jij groeit uit tot een onbetwiste expert in de financiële wereld. Met persoonlijke begeleiding wanneer het jou uitkomt, ontdek je jouw unieke kwaliteiten, identificeer je groeimogelijkheden en bieden we je uitdagende opdrachten om je carrière naar nieuwe hoogtes te brengen.

Blijf jezelf uitdagen

Wij doorbreken de sleur van langdurig in dezelfde baan blijven hangen. Met ons netwerk van A-merken in financiële dienstverlening hebben we altijd uitdagende opdrachten beschikbaar voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe prikkels. Bij Welten moedigen we legaal jobhoppen aan, Wij geloven er namelijk in dat ervaring opdoen in verschillende omgevingen je ontwikkeling met sprongen vooruit helpt.

Versnel je ontwikkeling

Bij Welten geloven we niet in jarenlang op de automatische piloot werken. Door te investeren in jezelf en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, blijf je uitgedaagd en word je aantrekkelijker voor promoties en nieuwe functies. We vinden deze interne drive naar vooruitgang juist bijzonder interessant en stimuleren deze volop!

De Slash Forward Society

Als lid van de Slash Forward Society heb je direct toegang tot alles wat Welten Groep te bieden heeft. Neem deel aan inspirerende (online) evenementen, kom in contact met ruim 1.000 Weltenaren of raak betrokken bij maatschappelijke projecten. Via onze eigen app staat onze community constant met elkaar in verbinding. We creëren een inclusieve, inspirerende en positieve omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar ruimte is voor waardevolle interacties en discussies over diverse onderwerpen.

‘Best total value’ salarispakket

Waarom genoegen nemen met minder? Start jij je carrière bij Welten, dan staat er een aantrekkelijk salaris, vast contract en een hoop extra’s voor je klaar. Financiële stabiliteit zorgt ervoor dat je je volledig kunt focussen en het beste van jezelf kunt geven. Via Dukers & Baelemans geniet je van een onbeperkt opleidingsbudget om jezelf continu verder te ontwikkelen.

Carrière als lifestyle

Bij Welten begrijpen we dat een gezonde werk-privébalans niet langer een luxe is, maar een nieuwe norm. We geloven dat je carrière naadloos moet aansluiten op je levensstijl. Vergeet de 9-tot-5-mentaliteit en de stress om je kinderen op tijd van school te halen. Met onze hybride werkomgeving behoud je de volledige controle. Werk op jouw eigen voorwaarden, waar en wanneer jij wilt. Jouw leven, jouw regels.

Slash Forward jouw carrière met Welten

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Senior Professional | Werken bij Welten

Ben jij er klaar voor? Your Welten journey starts today!

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke groeipad? Babette vertelt je er alles over!