Maak de in jouw carrière als junior in Business IT

Geen enkel computersysteem of IT landschap heeft lang geheimen voor een wizkid zoals jij. Structuur en agile werken zijn jouw tweede taal en dit samen maakt jou tot een ge-Weltenaar binnen Business IT. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan is Business IT voor jou weggelegd! Weet je nog niet precies waar en hoe je moet beginnen? Geen probleem, Welten helpt jou hierbij.

Samen met je Manager Detachering en Matcher helpen we jou bij het vormgeven van jouw carrière en groeipad. Ben je nog niet zeker of Business IT wel iets voor jou is? Ook daarbij helpt Welten jou graag bij de oriëntatie in onze andere vakgebieden.
Wat maakt een carrière bij Welten uniek? Ontdek het hier! ⬇️

Jouw carrière-avontuur begint hier

Onboarding

Welkom bij Welten! In deze week maak je kennis met Welten en je collega Weltenaren. Ook ontmoet je jouw persoonlijke Manager Detachering en Matcher die samen met jou de start van jouw journey zullen maken. Als Weltenaar hebben we je klaargestoomd voor een gesprek met jouw nieuwe opdrachtgever en heb je de benodigde papieren op zak.

Eerste opdracht

Na de week van Welkom bij Welten gaan jij en de Matcher op zoek naar de leukste opdracht die het beste bij jou past. Binnen Business IT (BIT) kun je twee kanten op. De zakelijke kant en de particuliere kant van bankieren. Als junior binnen deze twee vakgebieden zijn er verschillende vacatures waarmee je kunt starten: Data steward, medewerker servicedesk IT, Business Analist en Data Analist.

Ontwikkelfase

Zeker niet, dit betekent zeker niet einde opdracht. Voordat jouw opdracht ten einde loopt gaat onze matcher op zoek naar een nieuwe uitdaging die aansluit bij jouw reis naar de top. Wil je doorgroeien binnen Business IT? Dan staan er nieuwe functies voor jou klaar als Data engineer, Scrum Master, Productowner of Data Analist.

Einde opdracht, einde oefening?

Zeker niet, dit betekent niet einde opdracht. Voordat jouw opdracht ten einde loopt gaat onze matcher op zoek naar een nieuwe uitdaging die aansluit bij jouw reis naar de top. Wil je doorgroeien binnen Business IT? Dan staan er nieuwe functies voor jou klaar zoals Data Engineer, Scrum Master of Product Owner.

Wil je een ander vakgebied binnen de finance verkennen? Treed in de voetsporen van de financial crime fighters binnen Compliance & Risk.  Help je graag mensen bij het oplossen van hun financiële problemen of wil je alles weten over hypotheken? Ontdek FA&O. De Manager Detachering helpt jou bij het maken van de beste keuze voor jou en een eventuele overstap.

Dit is waarom jij kiest voor detachering via Welten

Als je aan de slag gaat bij Welten, dan staan er een hoop uitdagende opdrachten op je te wachten. We lichten er een aantal voor je uit.

01. Junior Data Analist 

Als Data-Analist binnen business IT, help je organisaties om waardevolle inzichten uit gegevens te halen. Je analyseert bedrijfsprocessen, identificeert verbetermogelijkheden en vertaalt complexe gegevens naar bruikbare informatie. Jouw expertise ondersteunt besluitvorming en optimaliseert de efficiëntie en effectiviteit van bedrijfsactiviteiten.

02. Business Analist

Als Business Analist speel je een cruciale rol in het begrijpen en analyseren van de IT-behoeften van een bedrijf. Je vertaalt deze behoeften naar effectieve IT-oplossingen die de bedrijfsprocessen optimaliseren en de strategische doelen ondersteunen.

Deze opleidingen ga je volgen

Bij Welten staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je gaat direct aan de slag met het volgen van opleidingen en cursussen. Ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt een breed scala aan opleidingen die jouw ontwikkeling ondersteunen. Als Weltenaar kun je hier onbeperkt gebruik van maken.

Leer hoe je gegevens kunt analyseren, manipuleren en visualiseren met behulp van de krachtige bibliotheken Pandas en Python. Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om waardevolle inzichten te halen uit complexe datasets en onderscheid jezelf als een deskundige in datagedreven besluitvorming.

Leer hoe je efficiënte CI/CD-pipelines kunt opzetten met behulp van Azure DevOps. Deze opleiding biedt hands-on training om software ontwikkeling te versnellen, kwaliteit te waarborgen en geautomatiseerde releases mogelijk te maken. Word een expert in het leveren van hoogwaardige software met behulp van Azure DevOps-tools en -praktijken.

Transformeer je SQL-vaardigheden van beginner tot expert met ‘The Complete SQL Bootcamp: From zero to Hero’. Leer de fundamenten van SQL-query’s, databasebeheer en geavanceerde technieken. Word een SQL-held en versterk je mogelijkheden binnen de financiële sector met deze uitgebreide training.

Jouw carrièrepad

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Dit maakt een carrière bij Welten geweldig

Groei uit tot een expert

Bij Welten beloven we dat jouw carrière Slash Forward gaat: jij groeit uit tot een onbetwiste expert in de financiële wereld en business IT. Met persoonlijke begeleiding wanneer het jou uitkomt, ontdek je jouw unieke kwaliteiten, identificeer je groeimogelijkheden en bieden we je uitdagende opdrachten om je carrière naar nieuwe hoogtes te brengen.

Blijf jezelf uitdagen

Wij doorbreken de sleur van langdurig in dezelfde baan blijven hangen. Met ons netwerk van topbedrijven hebben we altijd uitdagende opdrachten beschikbaar voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe prikkels. Bij Welten moedigen we legaal jobhoppen aan, omdat regelmatige ervaring in verschillende omgevingen je ontwikkeling met sprongen vooruit helpt.

Ontwikkeling in sneltreinvaart

We geloven niet in jarenlang werk op de automatische piloot uitvoeren. Door in jezelf te investeren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, blijf je uitgedaagd en interessanter voor promoties en nieuwe functies. Juist deze intrinsieke drive naar vooruitgang vinden we bij Welten ontzettend interessant en stimuleren we volop!

De Slash Forward Society

Als lid van de Slash Forward Society heb je een directe toegang tot alle professionals binnen de Welten Groep. Neem deel aan inspirerende (online) evenementen, ga samen sporten of raak betrokken bij maatschappelijke projecten. Via onze eigen app staat onze community constant met elkaar in verbinding. We creëren een inclusieve, inspirerende en positieve omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar ruimte is voor waardevolle interacties en discussies over diverse onderwerpen.

‘Best total value’ salarispakket

Waarom genoegen nemen met minder? Start jij je carrière bij Welten, dan staat er een aantrekkelijk salaris, een vast contract en een hoop extra’s voor je klaar. Financiële stabiliteit zorgt ervoor dat je je volledig kunt focussen en het beste van jezelf kunt geven. Via Dukers & Baelemans geniet je van een onbeperkt opleidingsbudget om elke dag waardevoller te worden.

Carrière als lifestyle

Bij Welten begrijpen we dat een gezonde werk-privébalans niet langer een luxe is, maar een nieuwe norm. We geloven dat je carrière naadloos moet aansluiten op je levensstijl. Vergeet de 9-tot-5 mentaliteit en de stress om je kinderen op tijd van school te halen. Met onze hybride werkomgeving behoud je de volledige controle. Werk op jouw eigen voorwaarden, waar en wanneer jij wilt. Jouw leven, jouw regels.

Start jouw carrière-avontuur in Business IT

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Senior Professional | Werken bij Welten

Ben jij er klaar voor? Your Welten journey starts today!

Let’s meet. We horen graag wat je ambities zijn
in Business IT.