Jouw loopbaan in Business IT

Als medior professional heb je inmiddels enkele jaren ervaring opgedaan binnen de IT of bij ondersteunende afdelingen van een financiële dienstverlener. Maar die carrière van jou kan wel een extra versnelling gebruiken! Zoek je een nieuwe uitdaging met meer afwisseling en perspectief? Wij helpen jou gegarandeerd bij het vinden van je volgende baan. Naast een toffe werkplek dagen we je uit om de beste versie van jezelf te worden.

Wanneer je voor Welten kiest, begint de zoektocht voor onze matchers naar de ideale opdrachtgever en opdracht die het beste bij jou past; we gaan voor ‘the perfect match’ en niets minder. Samen met jouw vaste Manager Detachering klim jij binnen no time naar de volgende stap in jouw carrière. Nieuwsgierig hoe het werkt? ⬇️

Dit kun je verwachten bij Welten

Onboarding

Welkom bij Welten! In deze week maak je kennis met Welten en je collega Weltenaren, waaronder je persoonlijke Manager Detachering en Matcher die samen met jou de start van jouw journey zullen maken. Als Weltenaar hebben we je klaargestoomd voor een gesprek met jouw nieuwe opdrachtgever en heb je de benodigde papieren op zak.

Ontwikkelfase

Tijdens je eerste opdracht laten we je natuurlijk niet helemaal aan je lot over. Je persoonlijke Manager Detachering staat altijd voor je klaar. Die voorziet jou in alles wat jij nodig hebt om jouw werk goed te doen.  Mis jij een opleiding? Geen probleem. Alle opleidingen van Dukers & Baelemans zijn gratis te volgen voor onze Weltenaren.

Einde opdracht, wat nu?

Voordat jouw opdracht ten einde loopt is onze Matcher alweer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wil je doorgroeien naar senior of een leidinggevende rol? Wil je een ander vakgebied binnen de finance verkennen? Binnen Compliance & Risk en Financial Advisory & Operations zijn tal van toffe uitdagingen te vinden. De Manager Detachering helpt jou bij het maken van de beste keuze voor jouw groeipad en een eventuele overstap.

Opdrachten als medior professional in Business IT

Als medior professional bij Welten heb je de keuze uit verschillende opdrachten. We lichten er een aantal voor je uit. 

01. Scrum Master

Als Scrum Master ben je de facilitator van het Agile ontwikkelproces en zorg je ervoor dat het Scrum-team effectief en efficiënt kan werken. Je helpt het team bij het begrijpen en toepassen van de Scrum-principes en -praktijken, en verwijdert eventuele obstakels die hun voortgang belemmeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de dagelijkse stand-up meetings, sprintplanning, reviews en retrospectives.

02. Functioneel Beheerder

Een Functioneel Beheerder is verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van informatiesystemen en applicaties binnen een organisatie. Hij of zij fungeert als brug tussen de gebruikers en de IT-afdeling, waarbij de wensen en behoeften vertaald worden naar functionele specificaties. Daarnaast is de Functioneel Beheerder betrokken bij het testen, implementeren en documenteren van wijzigingen en nieuwe functionaliteiten.

03. Product Owner

Een Product Owner is verantwoordelijk voor het maximaliseren van waarde van het product dat door het scrum team wordt gemaakt. Ze bepalen de (product)visie en definiëren de gewenste functionaliteiten en acceptatiecriteria en verzamelen feedback van belanghebbenden.

Deze opleidingen ga je volgen als Data Engineer en Business Analist

Bij Welten staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je gaat direct aan de slag met het volgen van opleidingen en cursussen. Ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt een breed scala aan opleidingen die jouw ontwikkeling ondersteunen. Als Weltenaar kun je hier onbeperkt gebruik van maken. Zo stopt het niet bij onderstaande trainingen, maar vullen we op basis van jouw ambities en achtergrond leerpad aan met trainingen zoals: Design: BPMN/UML/ ERD, Practical BPMN 2.0 Masterclass, Data Model Fundamentals, JIRA projectmanagement-tools en API & webservices.

Met deze opleiding leg je de basis neer voor jouw projectmanagement-technieken en analyse-skills. Je leert hoe je een project op de juiste manier initieert, maakt business cases, leert hoe je jouw project documenteert en vereisten prioriteert en valideert.

In deze training leer je hoe je business processen managet, verbetert en opnieuw kan definiëren en spijkeren we je bij hoe je met flowcharts en diagrammen processen kunt modelleren.

Met deze introductiecursus gaan we aan jouw vaardigheden sleutelen die nodig zijn om projecten succesvol te beheren en beheersen. Je leert de belangrijkste PRINCE 2 principes herkennen, begrijpen en toepassen.

In deze training leer je data modelleren,analyseren en visualiseren met behulp van Power BI. Je gaat data opschonen, transformeren en data modelleren zodat prestaties en schaalbaarheid kunnen worden bepaald.

Scrum Masters en Product Owners gaan deze opleidingen volgen:

Bij Welten staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je gaat direct aan de slag met het volgen van opleidingen en cursussen. Ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt een breed scala aan opleidingen die jouw ontwikkeling ondersteunen. Als Weltenaar kun je hier onbeperkt gebruik van maken.

Professional Scrum Master 1 en 2 zijn de onmisbare opleidingen voor iedereen die werkt in scrum teams en frameworks. Deel 1 leert je de kern, de scrum principes en is doorspekt met praktijkcases en discussies. Deel 2 is bedoeld voor scrum masters die meer willen halen uit de teams en de aanpak. We dagen je uit om je agile mindset verder te ontwikkelen en leren je hoe je de agile cultuur kunt bevorderen in teams en organisaties.

In deze Professional Scrum Product Owner trainingen leer je de essentiële skills om een goede product owner te worden. Zo pak je je eerste sprint-meters en leer je alles over scrum teams, scrum events en evidence based management. Deel 2 is bestemd voor product owners met tenminste 1 jaar werkervaring en leert jou om je te verplaatsen in meerdere product owner rollen. Je krijgt alle handvatten aangereikt om een betrouwbare visie op te stellen, hypothesen te stellen en te valideren om zo de waarde van de business te vergroten.

Jouw carrièrepad

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Dit maakt een carrière bij Welten geweldig

Persoonlijke begeleiding

Samen met je eigen coach ontdek je jouw unieke kwaliteiten, identificeer je groeimogelijkheden en ga je op zoek naar een uitdagende opdracht om jouw carrière te versnellen en verdiepen.

Uitdagende opdrachtgevers

Dankzij het grote netwerk van Welten kun jij werken bij de grote A-merken en de beste werkgevers in finance. Hierdoor krijg je razendsnel inzicht in het vakgebied en welke opdrachtgever perfect bij jou passen! Met een vast contract op zak kun je zonder zorgen aan je carrière beginnen in de financiële wereld.

Ontwikkeling staat centraal

Jouw carrière ligt in jouw handen! Het is aan jou om alle kansen en mogelijkheden aan te grijpen. Wij staan klaar om jou te ondersteunen het beste uit jezelf te halen. We bieden je alle benodigde handvatten op weg naar de top van jouw carrière.

Leer jezelf nog beter kennen

Geen betere versneller in de financiële wereld voor mediors dan bij Welten. Met een persoonlijke coach, toffe inspiratie-events en trainingen ontdek je snel waar je in uitblinkt. Leer jezelf nog beter kennen en ga Slash Forward!

Geen stress

Bij Welten krijg je direct een vast contract én een aantrekkelijk vast salaris. Zo begin je relaxt aan je carrière bij Welten, zonder stress!

Motivatie on demand

Welten is een hechte community van gelijkgestemde mensen uit het werkveld: de Slash Forward Society. Gedreven, leergierig en een bron van inspiratie voor elkaar. Als Weltenaar inspireer je jouw collega’s elke dag met jouw ambitie. Durf jij het aan?

Slash Forward jouw carrière met Welten

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Senior Professional | Werken bij Welten

Ben jij er klaar voor? Your Welten journey starts today!

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke groeipad? Isabel vertelt je er alles over!