Jouw loopbaan in Financial Advisory & Operations

Als medior professional heb je inmiddels enkele jaren ervaring opgedaan bij banken of verzekeraars. Maar die carrière van jou kan wel een extra versnelling gebruiken!  Zoek je een nieuwe uitdaging met meer afwisseling en perspectief? Wij helpen jou gegarandeerd bij het vinden van je volgende baan. Naast een toffe werkplek dagen we je uit om de beste versie van jezelf te worden.

Wanneer je voor Welten kiest, begint de zoektocht voor onze matchers naar de ideale opdrachtgever en opdracht die het beste bij jou past. Samen met jouw vaste Manager Detachering klim jij binnen no time naar de volgende stap in jouw carrière. Nieuwsgierig hoe het werkt? ⬇️

Dit kun je verwachten bij Welten

Onboarding

Welkom bij Welten! In deze week maak je kennis met Welten en je collega Weltenaren, waaronder je persoonlijke Manager Detachering en Matcher die samen met jou de start van jouw journey zullen maken. Als Weltenaar hebben we je klaargestoomd voor een gesprek met jouw nieuwe opdrachtgever en heb je de benodigde papieren op zak.

Eerste opdracht

Na de week van “Welkom bij Welten” gaan jij en de Matcher op zoek naar de opdracht die het beste bij jou past. Jouw opdracht bij Welten kan variëren van kredietanalist, adviseur zakelijk, hypotheek- of pensioenspecialist tot beleggings- of verzekeringsadviseur.

Ontwikkelfase

Tijdens je eerste opdracht laten we je natuurlijk niet helemaal aan je lot over. Je persoonlijke Manager Detachering staat altijd voor je klaar. Die voorziet jou in alles wat jij nodig hebt om jouw werk goed te doen.  Mis jij een opleiding? Geen probleem. Alle opleidingen van Dukers & Baelemans zijn gratis te volgen voor onze Weltenaren.

Einde opdracht, wat nu?

oordat jouw opdracht ten einde loopt is onze Matcher alweer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wil je doorgroeien naar senior of een leidinggevende rol? Wil je een ander vakgebied binnen de finance verkennen? Binnen Compliance & Risk en Business IT zijn tal van toffe uitdagingen te vinden. De Manager Detachering helpt jou bij het maken van de beste keuze voor jouw groeipad en een eventuele overstap. 

Opdrachten als medior professional in Finance Advisory & Operations

Als medior professional bij Welten heb je de keuze uit verschillende opdrachten. We lichten er een aantal voor je uit. 

01. Klantadviseur Hypotheken

Een klantadviseur hypotheken adviseert via de telefoon, de chat of via mailcontact klanten die woonwensen willen vervullen. Je geeft financieel advies aan mensen die een woning willen kopen of hun huidige hypotheek willen herzien. De belangrijkste taak is om klanten te helpen bij het vinden van een geschikte hypotheek die aansluit bij hun financiële situatie, behoeften en doelen.

02. Financieringsspecialist

Een financieringsspecialist is een adviseur die bedrijven of particulieren begeleidt bij het verkrijgen van de juiste financiering voor hun projecten, investeringen of zakelijke activiteiten. De belangrijkste taak is om financieringsoplossingen te identificeren die aansluiten bij de financiële behoeften en doelstellingen van hun klanten.

03. Medewerker Bijzonder Beheer

Een medewerker Bijzonder Beheer helpt klanten hun betalingsproblemen op te lossen en in de toekomst verder te voorkomen.Je beheert een eigen klantenportefeuille en gaat met de klant in gesprek om samen tot een passende oplossing te komen. Om alles in goede banen te leiden, zorg je voor een goede afhandeling van alle bijkomende administratieve handelingen en houd je het klantdossier up-to-date.

04. Pensioen specialist

Een pensioen specialist adviseert, plant, beheert en implementeert pensioenprogramma’s. Dit werkveld gaat door de nieuwe Wet toekomst pensioenen totaal transformeren. Je doet risicoprofiel-onderzoek, analyseert pensioenprestaties, maakt pensioenplanningen en communiceert begrijpelijk over complexe financiële planning.

Wat ik leuk vind aan mijn opdracht is de verantwoordelijkheden en het vertrouwen dat ik krijg. Daarnaast leer ik veel over het pensioenstelsel.
Charlene Grout | Werken bij Welten

Deze opleidingen ga je volgen

Bij Welten staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je gaat direct aan de slag met het volgen van opleidingen en cursussen. Ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt een breed scala aan opleidingen die jouw ontwikkeling ondersteunen. Als Weltenaar kun je hier onbeperkt gebruik van maken.

Met deze opleiding ontwikkel jij jezelf tot de financieel adviseur die in staat is om klanten breed en integraal te adviseren over alle voorkomende life-events. Na het succesvol afleggen van het inbegrepen assessment ben je bovendien officieel Erkend Financieel Adviseur (SEH) en ontvang je alle promotiematerialen die bij deze certificering horen.

Jouw carrièrepad

Trainee

Als trainee maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Wij hebben voldoende startposities met steile leercurves. Je haalt de benodigde startkwalificaties in no time! Binnen 9 maanden stroom je door van het traineeship Finance naar een van onze junior posities.

Junior

Tijdens deze stap ga je je verder specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en een uitgebreid ontwikkelpakket per functie. We begeleiden je intensief. Na 12 maanden stroom je door naar een medior rol. 

Medior

Als medior worden je opdrachten en verantwoordelijkheden steeds complexer. Toch is het nog mogelijk om een geheel andere route te verkennen. Er is altijd wel een Weltenaar die je voorging! Na 24 maanden kan je doorstromen naar senior. 

Senior

Op dit niveau ken je de veranderlijke financiële wereld als geen ander. Je beseft je dus dat het noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Welten biedt je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe kennis te vergaren met uitdagende opdrachten.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Dit maakt een carrière bij Welten geweldig

Persoonlijke begeleiding

Samen met je eigen coach ontdek je jouw unieke kwaliteiten, identificeer je groeimogelijkheden en ga je op zoek naar een uitdagende opdracht om jouw carrière te versnellen en verdiepen. 

Uitdagende opdrachtgevers

Dankzij het uitgebreide netwerk van Welten krijg je de mogelijkheid om te werken bij diverse banken en verzekeraars. Hierdoor krijg je snel inzicht in welk expertisegebied en welke opdrachtgever perfect aansluiten bij jouw ambities!

Ontwikkeling staat centraal

Jouw carrière ligt in jouw handen! Het is aan jou om alle kansen en mogelijkheden aan te grijpen. Wij staan klaar om jou te ondersteunen het beste uit jezelf te halen. We bieden je alle benodigde handvatten op weg naar de top van jouw carrière.

Leer jezelf nog beter kennen

Geen betere versneller in de financiële wereld voor mediors dan bij Welten. Met een persoonlijke coach, toffe inspiratie-events en trainingen ontdek je snel waar je in uitblinkt. Leer jezelf nog beter kennen en ga Slash Forward!

Geen stress

Bij Welten krijg je direct een vast contract én een aantrekkelijk vast salaris. Zo begin je relaxt aan je carrière bij Welten, zonder stress!

Motivatie on demand

Welten is een hechte community van gelijkgestemde mensen uit het werkveld: de Slash Forward Society. Gedreven, leergierig en een bron van inspiratie voor elkaar. Als Weltenaar inspireer je jouw collega’s elke dag met jouw ambitie. Durf jij het aan?

Slash Forward jouw carrière met Welten

Wij gaan graag met jou in gesprek! Als jij je gegevens invult, dan zullen onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
*
Senior Professional | Werken bij Welten

Ben jij er klaar voor? Your Welten journey starts today!

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke groeipad? Kathy vertelt je er alles over!