Een uitstekend salaris en vast contract

Opleiding en coaching

LEASEAUTO OF OV-VERGOEDING

Medewerker Bijzonder Beheer vacatures

Vacature Medewerker Bijzonder Beheer:
een rol met betekenis

Als Medewerker Bijzonder Beheer ben je een essentiële schakel binnen onze organisatie en de financiële sector. Je biedt ondersteuning aan klanten die geconfronteerd worden met betalingsuitdagingen, werkt aan oplossingen om deze problemen op te lossen en helpt toekomstige financiële strubbelingen te voorkomen. Deze rol vereist niet alleen een sterke communicatieve vaardigheid en het vermogen om met weerstand om te gaan, maar ook een diepgaand begrip van financiële producten en diensten.

Ontdek de carrièremogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in een carrière waar je echt een verschil kunt maken in het leven van mensen? Bij Welten zit je goed ongeacht je ervaring: sta jij aan de start van je carrière (junior Medewerker Bijzonder Beheer), ben je klaar voor de volgende stap (medior Medewerker Bijzonder Beheer) of ben jij dé professional met uitgebreide ervaring die een team kan leiden (senior Medewerker Bijzonder Beheer).

IETS VOOR JOU?

Is het jouw passie om te werken aan financiële stabiliteit en klanten te begeleiden in hun weg naar een zekere toekomst? Dan is een baan als Medewerker Bijzonder Beheer bij Welten de perfecte stap in jouw carrière. Ontdek meer over de unieke mogelijkheden die we bieden binnen het vakgebied Financial Advisory & Operations. Slash Forward jouw carrière bij Welten, wij helpen je jouw kennis en vaardigheden in te zetten om een echte impact te maken.

Wij bieden niet alleen een baan, maar een pad naar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Leer van ervaren collega’s, draag bij aan belangrijke besluitvormingsprocessen en groei in een rol die maatschappelijke waarde biedt. Bekijk onze vacatures voor Medewerker Bijzonder Beheer en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan ons team en het verschil kunt maken in het leven van onze klanten. Solliciteer vandaag nog en word een Weltenaar met een missie.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Senior Professional | Werken bij Welten

Klaar voor de
lancering van
je carrière?

Meer weten over deze functie? Let’s meet. We horen graag wat je ambities zijn als finance professional.

Portrefoto Recruiter Babette Kuijper

Babette Kuijper

Recruiter