Uitdagende
opdrachten

'Total value'
salarispakket

Onbeperkt
opleidingsbudget

Like minds
netwerk

Blijf groeien
Slash Forward

Dit is jouw recept

We verbinden jou aan goedbetaalde en uitdagende banen en opdrachten bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen, beleggingsmaatschappijen en Fintech start-ups. Deze opdrachten kennen een duidelijke start en finish en wisselen net zo snel en vaak als jij wilt. Jij bepaalt de route, wij helpen je je weg vinden. Je staat er zeker niet alleen voor! We omringen je met likeminds en coaches die jouw ontwikkeling stimuleren en monitoren. 

Terwijl je ontdekt wat je leuk vindt, waar je goed in bent en welke organisatie bij je past, geniet je van een onbeperkt opleidingsbudget. We nemen je op in ons netwerk waardoor je altijd geïnspireerd blijft. Zo behoud je een carrière voorsprong, blijf je gewild, inzetbaar en aan zet!

Blijf groeien Slash Forward

Dit maakt werken
bij Welten geweldig

Werken bij grote merken

Welten biedt jou toegang tot alle grote merken in de financiële sector. Het betekent dat je in vele grote professionele keukens een kijkje kunt nemen! En wil je liever bij fintech-start-ups werken die groots denken? Die toegang hebben we natuurlijk ook voor je!

‘Total value’ salarispakket

Er staat een goed en aantrekkelijk salaris en daarbovenop een hoop extra’s voor je klaar. Wat dacht je van een auto, onbeperkt opleidingsbudget, thuiswerkvergoedingen en een goed pensioen? Krijg je elders meer? Je mag ons altijd challengen op de totale waarde van jouw arbeidsvoorwaarden.

Uitdagende opdrachten

Samen met onze matchers en coaches verbinden wij jou aan de baan of opdracht die nu bij je past en kijken direct naar de daaropvolgende baan. Door jouw next step vast te stellen, kijken we verder dan vandaag alleen en bieden we je een concreet carrièreperspectief.

Ontwikkeling staat centraal

Word de beste versie van jezelf. Never stop learning met een op maat gemaakt ontwikkelpad. Wij blijven je onbeperkt opleiden zodat jij onbeperkt vooruit blijft gaan.

Persoonlijke aandacht

Het is You/Slash Forward! Groeien doe je niet alleen. We omringen je met coaches, buddies, matchers en topdocenten. Jouw vaste coach begeleidt je gedurende jouw gehele carrière- avontuur.

Inspiratie as a service

We nemen je op in ‘s lands grootste finance netwerk. Inspiratie van likeminds verzekerd! We dagen je graag uit om andere Weltenaren te inspireren met jouw gemaakte keuzes in het carrièrepad.

Onze opdrachtgevers

Blijf jezelf
ontwikkelen

Starter

Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Voor starters en trainees hebben wij interessante startposities met steile leercurves. Het Traineeship start met een kick-off van één dag waarin je kennis maakt met Welten en je mede-trainees. Je benodigde startkwalificaties haal je binnen no time en dan start jouw carrière-avontuur met je eerste opdracht.

Lees verder!

Junior

Na één jaar traineeship ben je een finance professional. Gefeliciteerd! Nu kun je je echt verder gaan specialiseren in de richting die bij je past. Voor je ligt een werkveld met talloze posities en richtingen en we hebben per optie een uitgebreid ontwikkelpakket. Na gemiddeld 10 maanden matchen we je aan een volgende en zwaardere opdracht. We blijven je intensief begeleiden om je ambities te realiseren!

Lees verder!

Medior

Na 3 tot 4 jaar van afwisselende opdrachten bereik je het specialistenniveau. Projecten en verantwoordelijkheden nemen in complexiteit toe. Wil je een andere route verkennen? Geen probleem, transfers binnen onze expertisegebieden komen veel vaker voor dan je denkt. Er is altijd wel een Weltenaar die jou voorging!

Lees verder!

Senior

Ook op dit level blijft jouw ontwikkeling centraal staan. Leren stopt nooit. En ook op dit niveau geldt; je werkt niet langer dan een jaar op dezelfde plek, tenzij jij dit nadrukkelijk wenst. Wat we leuk vinden is dat je op dit carrièreniveau ook een inspirator en mentor kunt zijn voor de junioren en starters. Steeds vaker bemiddelen we complete teams met een coach, teamlead en junioren zodat we ‘plug en play’ kunnen invoegen bij klanten.

Lees verder!

Slash forward
word een Weltenaar

Onze mensen

Jij staat voorop en centraal in onze dienstverlening. Om jouw succes in goede banen te leiden wordt er achter de schermen hard gewerkt. Het eerste contact heb je natuurlijk met de recruiter, die kijkt of jouw wensen en ambities aansluiten bij Welten. Als je aan de slag gaat voor Welten krijg je een persoonlijke coach, die jouw belangen en ontwikkeling goed behartigt. Onze matchers kijken vooruit naar de best passende volgende baan voor jou.

HR- professionals organiseren Slash Forward en ontwikkelen CAO’s, benefit- en vitaliteitsprogramma’s en opleidingsroutes op basis van jouw wensen. Onze docenten staan elke dag opnieuw met veel plezier te trainen! En onze OR-leden die jouw belangen behartigen, ICT- en finance collega’s die er voor zorgen dat je ontzorgd kunt werken en onze marketeers? Die zijn er ook voor jou! In totaal zijn er meer dan 120 interne collega’s. Al deze toppers staan dagelijks voor je klaar en je kunt ons makkelijk bereiken via de Welten Groep community app.

Portretfoto Iris van Diemen
Portretfoto Fabian
Portretfoto Martijn
Portretfoto Recruiter Isabel Vaes
Portretfoto Recruiter Morris Landman
Portrefoto Recruiter Babette Kuijper
Portretfoto Suzanne
Portretfoto Valerie

Work hard
play hard

Let’s party!🎉

Weltenaren verzetten bergen en dat gebeurt niet zomaar. We investeren dagelijks in onze kennis en vaardigheden door middel van trainingen, masterclasses en intervisie-events. Maar naast hard werken, is er bij ons ook voldoende ruimte voor ontspanning en gezelligheid! Zo kunnen Weltenaren wekelijks stoom afblazen tijdens de gezellige domibo. In onze Talent Club hebben al vele mooie barbecues, feestjes en borrels plaatsgevonden! Ook organiseren we een Talent Event speciaal voor professionals die zich oriënteren op de arbeidsmarkt. En elk kwartaal houden we bijeenkomsten op een locatie bij jou in de buurt om met je te praten over de organisatie en om je te inspireren met relevante thema’s. Verder sporten we samen, lopen we elk jaar de Finance run en steken we de handen uit de mouwen voor goede doelen.

Als klap op de vuurpijl organiseren we het grote Welten Connectival feest. Op dit feest gaat de gezelligheid door tot in de late uurtjes! Ben jij er de volgende keer bij?

Work hard play hard

Maak kans op
gave prijzen

Bij Welten zijn we altijd dolblij met het verwelkomen van nieuwe collega’s. Onze waardering tonen we graag door fantastische prijzen weg te geven. Zo werd onlangs onze kersverse Interim Professional Jorrit verrast met een prijs ter waarde van maar liefst €25.000,-. Het bedrag mag deze Finance trainee de komende drie jaar gebruiken om zijn studieschuld af te lossen.💰 En dat is nog maar het begin, want in 2023 staan er weer gave winacties op de planning. Houd ons nieuwsoverzicht in de gaten voor updates!

Maak kans op gave prijzen

Jouw thuishonk

De meeste collega’s werken in opdracht bij onze opdrachtgevers en hebben de optie om veel thuis te werken.
En daarnaast is iedereen welkom op onze kantoren in Den Bosch en Utrecht! We hebben lekkere werkplekken voor professionals die daar behoefte aan hebben. Je kan dus doen wat
voor jou werkt.

 

Square Welten afbeelding slash

Klaar voor de
lancering van
je carrière?

Let’s meet. We horen graag wat je ambities zijn
als finance professional.

Portretfoto slash Mieke

Mieke Vrijsen

Corporate Recruiter