Portretfoto Ervaringsverhaal Onno Verzekeringsadviseur Groot Zakelijk
  • Home /
  • Nieuws /
  • Onno Mallee: Een Inspirerende Ge-Weltenaar

Onno Mallee: Een Inspirerende Ge-Weltenaar in de Financiële Sector

Onno Mallee heeft zijn sporen ruimschoots verdiend binnen de bancaire sector met zijn dertigjarige trackrecord. Zijn carrière bij Welten als interim professional begon dertien jaar geleden en inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een ware expert binnen het vakgebied verzekeringen. Momenteel werkt Onno als Verzekeringsadviseur Groot Zakelijk en als Coach bij Rabobank, waar hij nieuwe medewerkers begeleidt en coacht.

Nadat hij stopte met zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Leiden heeft Onno niet stilgezeten. Hij heeft verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van verzekeringen gevolgd, evenals een opleiding in trainen en coachen, die hij met succes toepast in zijn huidige opdracht.

Het pad naar Welten: Een match made in heaven

Gevraagd naar hoe hij bij Welten terecht is gekomen, vertelt Onno dat hij werkloos was op het moment van sollicitatie en een baan bij Welten voorbij zag komen. “Ik was op het moment van aanmelden werkloos, en zag een uitdaging bij Welten. Tijdens het eerste gesprek had ik een enorm goede klik met de Manager Detachering en we waren er binnen een kwartier uit dat we samen verder wilden gaan. En dat hebben we gedaan met wederzijds genoegen. Dus I’m happy, still!”

“Wat ik supergaaf vind om te doen is om mensen aan de hand te nemen en hen te begeleiden om nog beter te worden.”
Portretfoto Ervaringsverhaal Onno Verzekeringsadviseur Groot Zakelijk
Onno Mallee

Verzekeringsadviseur Groot Zakelijk

Een veelzijdige werkdag vol uitdagingen

“Grotendeels bestaat mijn dag uit drie segmenten waarin ik varieer. Ik houd mij voornamelijk bezig met het afdekken van risico’s, maar ook met managementtaken, controlewerkzaamheden, coaching en begeleiding. Wat ik supergaaf vind om te doen is om mensen aan de hand te nemen en hen begeleiden om nog beter te worden dan hun eigen verwachting.”

Het klinkt misschien heel voor de hand liggend, maar als we Onno vragen wat de belangrijkste vaardigheden zijn in zijn vakgebied is het: “communiceren, communiceren en communiceren.” “Communiceren is een heel belangrijk middel voor mij. Ik word heel erg gestuurd door wat een opdrachtgever van mij wil. Binnen dat werkvlak kan ik zelf de invulling geven hoe ik met mijn collega’s om kan gaan, hoe ik met klanten om kan gaan en hoe ik mijn dingen kan doen. En daar moet ik continu terugkoppeling aan geven. Escaleren daar waar nodig om samen de opdracht tot een goed einde te brengen.”

Contact met de Manager Detachering

Onno heeft nog steeds regelmatig contact met zijn Manager Detachering, vooral als het gaat om het plaatsen van nieuwe collega’s en het bespreken van mogelijkheden binnen Welten. Door zijn langdurige ervaring heeft hij een goedwerkende relatie opgebouwd waarin communicatie de basis is.

Een passie voor coaching en toekomstige doelen

Onno heeft het plan om zich verder te ontwikkelen op het gebied van coaching door extra opleidingen te volgen. Hij wil nog beter worden in zijn vak en nog meer plezier halen uit zijn werk door anderen te zien groeien en daaraan bij te dragen.

Als we vragen wat Onno zou meegeven aan alle nieuwe Weltenaren, hoeft hij er niet lang over na te denken: “Kom het vooral doen! Het is een speelveld waar je alle kansen krijgt om te ontdekken wie je bent en wat je kunt. Je kunt je opleidingen vervolmaken, opdrachtgevers leren kennen. Kom het doen! De ruimte is er.”

Ervaringsverhaal van Onno mallee
Portretfoto Ervaringsverhaal Onno Verzekeringsadviseur Groot Zakelijk

Ook aan de slag in het vakgebied FA&O?

Haal ook de beste versie uit jezelf en join the Slash Forward Society! Bekijk onze vacatures en “Kom het vooral doen!”

Slash forward
word een Weltenaar