Hier met je studieschuld campagne - Welten Slash Forward
  • Home /
  • Nieuws /
  • Nieuwe medewerker wint tot €25.000 als compensatie op zijn studieschuld!

Jorrit Gelderman winnaar
‘Hierrrr met je studieschuld!’
campagne!

Eind 2022 stond de campagne ‘Hierrrr met je studieschuld!’ met rode cirkels op de marketingagenda van Welten. Een unieke actie waarmee een nieuwe medewerker in 3 jaar tijd tot €25.000 extra compensatie van Welten ontvangt om zijn of haar studieschuld af te betalen. Jorrit Gelderman gaat er met deze fantastische prijs vandoor! 🚀

De campagne ‘Hierrrr met je studieschuld’

Nieuwe medewerkers die in de periode van september tot en met december 2022 bij Welten in dienst zijn gekomen als trainee, junior of in een medior-functie maakten automatisch kans op het winnen van de hoofdprijs.

‘Hierrrr met je studieschuld’ is een initiatief om in drie jaar tijd iemand tot maximaal €25.000 te compenseren op zijn of haar studieschuld. Dat is wat je noemt een goede start van je nieuwe job! 🤑

Uit ruim 150 nieuwe Weltenaren die Welten in deze periode heeft mogen verwelkomen, had Jorrit Gelderman alle reden om te juichen. De kersverse trainee Finance bij Welten kwam uit de willekeurige loting als winnaar uit de bus. Dankzij zijn nieuwe baan kan hij een belletje plegen naar DUO; zijn studieschuld is verleden tijd!

Een studieschuldvrije toekomst

De prijs van €25.000 werd op een onvergetelijke manier bekendgemaakt. Een vliegtuig met achter zich de de tekst “Jorrit, Welten betaalt jouw studieschuld!” was onderweg van Apeldoorn naar Den Bosch, terwijl de dag voor de nietsvermoedende Jorrit anders begon dan normaal. “Normaal gesproken werk in Amsterdam of vanuit huis als Klantadviseur Daily Contact bij ABN AMRO in Amsterdam. Vandaag werd ik gevraagd om naar Den Bosch te komen voor een gesprek met mijn manager bij Welten.”

Plan 1 was gelukt: Jorrit naar Den Bosch lokken. Eenmaal in Den Bosch moest er nog iets bedacht worden om Jorrit voor de camera te krijgen. “Mijn manager bij Welten vertelde me dat Welten die dag bezig was met Werken bij Welten video’s. Op het laatste moment zou er een afmelding zijn en werd ik gevraagd om hiervoor in te vallen.”

Eenmaal voor de camera werd Jorrit verrast door het vliegtuig dat boven het pand van Welten bleef cirkelen. Jorrit kon zijn ogen nauwelijks geloven toen hij de boodschap zag en heeft sindsdien nog steeds moeite om te bevatten dat dit echt gebeurd is. “Dit heb ik nog nooit eerder gezien! Dit is echt onverwacht en had ik echt niet zien aankomen. Ik ben niet heel groot qua emoties, maar dit is toch wel erg gaaf!”

Met het winnen van de prijs kan de start bij Welten voor Jorrit niet beter beginnen: “In november 2022 ben ik bij Welten gestart met het traineeship Finance. Momenteel ben ik Klantadviseur Daily Contacts bij ABN AMRO in Amsterdam. Ik had wel gehoord van deze actie, maar natuurlijk nooit verwacht dat ik zou winnen. Via een vriend ben ik bij Welten terechtgekomen en een betere start dan dit kan ik me natuurlijk niet wensen.”

Check de volledige aftermovie van de prijsuitreiking hieronder 👇.

Win een Gouden Festival Ticket bij Welten

De inkt van deze studieschuld campagne is nog amper opgedroogd en Welten dendert direct door met een nieuwe gave actie. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging én wil je jouw nieuwe job vieren met een jaar lang onbeperkt feesten? Bij Welten wordt het werkelijkheid!

Start tot met april bij Welten met een traineeship of in een van onze junior- of medior-functies en maak kans op 1 van de 5 Gouden Festival Tickets t.w.v. €750,-. 🤩 Work hard, play hard heb je nog nooit zo letterlijk kunnen nemen.

Ga je naar Lowlands, Tomorrowland of toch liever naar de Zwarte Cross? Feesten op kosten van Welten klinkt je ongetwijfeld als muziek in de oren! Check de voorwaarden én jouw nieuwe avontuur hierrrr.

Dit vind je misschien ook interessant