Welten aanwezig op de IT Carrierebeurs 2023
  • Home /
  • Nieuws /
  • Welten aanwezig op de IT Carrièrebeurs 2023

Welten aanwezig
op de IT Carrièrebeurs
2023

Zijn wij een match?

Welten is op 14 en 15 april te vinden op de Nationale Carrièrebeurs 2023! Je kunt ons vinden op stand 95 in de hal van de IT Carrièrebeurs.

Op de IT Carrièrebeurs maak je kennis met Welten en onze collega’s. Wij vertellen je over meer dan 1.000 professionals die hun carrière hebben ontwikkeld bij tientallen topbedrijven in Nederland.

Van starter tot senior en wat jouw achtergrond ook is, tijdens deze dagen kijken we uit om je te ontmoeten. Op onze stand laten we we maar wat graag zien wat werken bij Welten geweldig maakt.

Een baan in Business IT of Finance

Misschien weet je nog niet precies welke richting je op wil groeien, of misschien heb je juist wel een duidelijk doel voor ogen. Aan jouw grenzeloze ambitie ligt het in ieder geval niet. Bij Welten moedigen we Slash Forward aan. De wil en gretigheid om vooruit te kijken en om te blijven groeien. Ongeacht de fase waarin je carrière zich bevindt.

Ben je oriënterend naar een nieuw avontuur of juist benieuwd naar jouw persoonlijke carrièrepad bij Welten? Check dan vooral stand 95. Zie je daar!

Gratis aanmelden

Nog geen ticket? Bestel ‘m hier gratis! 👈