MVO rapport 2020

MVO rapport 2020

Welten zet zich in voor MVO en duurzaamheid. Wij maken dit aantoonbaar via Stichting MVO-Register. Zo hechten wij bijvoorbeeld veel waarde aan goed werkgeverschap, het realiseren van een grote betrokkenheid onder onze werknemers, een flexibel mobiliteitsbeleid en een professioneel privacybeleid.

In 2020 hebben we veel initiatieven ontplooid op MVO gebied. Zo maakten we via de e-learnings van Dukers & Baelemans bijna 10.000 medewerkers in de financiële sector wijzer op het gebied van duurzaamheid en social impact, met thema’s als verduurzaming van woningen voor Hypotheekadviseurs en de COVID-19 NOW-regeling, zodat we Financieel Adviseurs Bedrijven ook hiermee kunnen helpen. Daarnaast zijn we binnen Welten continu bezig met het onder de aandacht brengen van vitaliteit en het faciliteren van onze medewerkers bij hun ontwikkeling door middel van de employee journey, e-learnings en blogs van collega’s. Deze activiteiten zijn direct op jou gericht en zie je dus regelmatig voorbij komen.

Ieder jaar wordt ons MVO-beleid geëvalueerd en stellen we nieuwe doelen via het MVO-Register. Collega en Privacy & Quality Professional Liz van Hoek zorgt ervoor dat wij onze hoofdthema’s niet uit het oog verliezen. Wil jij weten hoe Welten/Dukers & Baelemans ervoor staan? En ben je benieuwd wat we op de verschillende gebieden precies doen? Bekijk dan hier het MVO Rapport.