• Home /
  • Nieuws /
  • Opdrachtgever & collega: Tanja en Annemarie

Opdrachtgever & collega: Tanja en Annemarie

Onze opdrachtgevers en collega’s zijn heel waardevol, sommigen daarvan werken meerdere jaren samen met of voor Welten. Zoals collega Annemarie van de Ven (49 jaar) bijvoorbeeld. Annemarie werkt al bijna 16 jaar bij Welten en vervult momenteel een opdracht als kredietspecialist bij ING Kredietadvies Particulieren (KAP) in Amsterdam. De teammanager van Annemarie, Tanja van den Berg (45 jaar), werkt al 12 jaar samen met Welten. Samen met nog zo’n 40 kredietspecialisten zijn ze verantwoordelijk voor het beheren van kredietportefeuille van Personal Banking en Private Banking klanten.

Hoe is het om voor of met Welten te werken?

Collega Annemarie: Het leuke aan werken bij Welten vind ik de diverse opdrachtgevers waarvoor je kunt werken en de verschillende opdrachten die je mag vervullen. Iedere keer probeer ik mijn kennis en kunde te vergroten.

Opdrachtgever Tanja: Om goed in te kunnen spelen op de snel veranderende omgeving waarin we werken, schakelen we graag met detacheerders. Welten is er daar één van. Zelf mag ik al circa 12 jaar samenwerken met Welten. Het fijne aan het werken met Welten is mijn vaste aanspreekpunt Cor Klok, de professionele insteek en het feit dat Welten goed begrijpt wie wij zijn en waar we voor staan.

Alle Weltenaren met wie ik samenwerk of heb mogen samenwerken hebben eenzelfde soort profiel. Ik noem het ook wel het ‘Welten-profiel’. De opleidingen van Weltenaren zijn altijd op orde, het zijn harde werkers, leergierig, enthousiast en betrokken bij de afdeling. Annemarie is hier een goed voorbeeld van!

Je persoonlijke kwaliteiten kunnen een belangrijke bijdrage leveren!
Tanja van den Berg

Wat maakt jouw werk leuk?

Collega Annemarie: ING KAP werkt met het Super 7 concept. Dit houdt in dat het team heel veel zelf regelt binnen de door het management gestelde kaders. Het team is hierdoor erg hecht. Samen werken we aan ambities die bijvoorbeeld gaan over klantbelofte, klantwaarding en kredietbeheer.

Tanja zit bij ons aan het blok en staat altijd voor ons klaar als we vragen hebben. Ik ervaar de samenwerking met Tanja als laagdrempelig en erg prettig!

Opdrachtgever Tanja: Dit jaar werk ik alweer 25 jaar met veel plezier bij ING. Door de jaren heen heb ik verschillende functies en afdelingen mogen ervaren; van het bedienen van particuliere klanten naar zakelijke klanten, van binnendienst naar buitendienst, van advisering naar fiattering en van operatie naar management.

Bij een groot bedrijf als ING kun je, door je zelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, stappen maken in de richting die bij je past. Voor mij was het moment van de introductie van de ING Way of Working (Agile werken) de kans om deze rol als Teammanager te gaan vervullen.

De Agile manier van werken past mij heel goed. De verschillende petten die je als teammanager moet kunnen opzetten – manager/coach/leider – maken deze rol uitdagend en hierdoor is elke dag anders. Samen met de zelforganiserende teams klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, medewerkers helpen bij hun ontwikkeling en samen resultaten behalen. Daar word ik blij van!

Heb je nog een goed advies voor Welten-collega’s?

Collega Annemarie: KAP is een hele leuke afdeling met diverse disciplines. Waar zelfstandig werken in een hecht team voorop staat. Het is een open organisatie waar het management je meeneemt in waar ze staan en waar ze naartoe willen.

Opdrachtgever Tanja: Als ik iets zou mogen meegeven aan Welten-collega’s dan is het dat je als interim professional niet alleen komt brengen maar ook wat mag komen halen. Bij ons ben je onderdeel van het team en je persoonlijke kwaliteiten kunnen een belangrijke bijdrage leveren!