Welten Heroes Den Bosch
  • Home /
  • Nieuws /
  • Welten gaat nieuwe samenwerking aan met basketbalclub Heroes Den Bosch

Welten gaat nieuwe samenwerking aan met basketbalclub Heroes Den Bosch

Welten en Heroes Den Bosch gaan per direct samen een mooie uitdaging aan. Tijdens de eerste live talkshow van Welten en Dukers & Baelemans Draaien Door ondertekenen CEO Welten Chris Baelemans, eigenaar Heroes Den Bosch Bob van Oosterhout en aanvoerder Stefan Wessels symbolisch het sponsorcontract op, hoe kan het ook anders, een basketbal.

Heroes Den Bosch is dé basketbalclub van Den Bosch. Zij spelen in de hoogste Nederlandse league en presteren zelfs op Europees niveau. Sinds dit jaar zit het hoofdkantoor van Welten in Den Bosch, op steenworp afstand van Heroes’ Maaspoort.

Talenten en ervaren professionals

Gerard Pruijsen, Business Manager Business IT bij Welten, over de nieuwe samenwerking: “Welten is een opleidings- en ontwikkelbedrijf, dat een wezenlijke bijdrage wil leveren aan de maatschappij. Daarom zijn we ontzettend blij dat we samen met Heroes Den Bosch kunnen gaan bouwen aan een absolute topsportmentaliteit binnen Welten. Net zoals Heroes zijn wij continu op zoek naar talenten en ervaren professionals om samen mee te scoren. We kijken waar hun groeimogelijkheden liggen en zorgen voor de juiste opleidingen via ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans. We werken met People Managers die onze financiële talenten coachen en begeleiden. Wanneer zij de topsportmentaliteit, zoals we die van Heroes kennen, op de juiste manier kunnen overbrengen op onze talenten, dan staat niets ons in de weg om nóg beter te presteren. Samen met Heroes Den Bosch gaat dit zeker lukken. Daarnaast staat vitaliteit bij onze medewerkers hoog in het vaandel. De samenwerking met een topsportorganisatie sluit daar perfect bij aan. Een avondje basketbal! kijken in de Maaspoort staat dan ook zeker op de agenda! Zodra het weer kan en mag natuurlijk.”

Net zoals Heroes zijn wij continu op zoek naar talenten en ervaren professionals om samen mee te scoren

Prestaties op het hoogste niveau

“Ik ben ontzettend trots dat we, juist in deze tijd, een meerjarige samenwerking aangaan met een gerenommeerde organisatie als Welten,” vertelt clubeigenaar Bob van Oosterhout. “Heroes Den Bosch draagt concreet bij aan de topsportmentaliteit binnen Welten om zo zakelijke prestaties op het hoogste niveau te faciliteren. Ik twijfel er niet over dat deze samenwerking prachtige resultaten oplevert waar beide partijen van profiteren.”

Welten en Heroes Den Bosch kijken uit naar een fijne samenwerking!

Benieuwd naar de eerste beelden van het (symbolisch) ondertekenen van het contract? Bekijk het hier!