Samenwerking Pipple
  • Home /
  • Nieuws /
  • Welten start samenwerking met data science agency Pipple

Welten start samenwerking met data science agency Pipple

Per 21 juni 2019 zijn opleidings- en detacheringsbedrijf Welten en data science agency Pipple een samenwerking aangegaan. Samen bieden ze totaaloplossingen op het gebied van data science, artificial intelligence en projectimplementatie in de financiële dienstverlening.

Welten heeft al meer dan 25 jaar een sterke positie in de financiële sector door het bieden van interim capaciteitsoplossingen en opleidingen. De komende jaren gaat Welten zich focussen op de domeinen die voor haar klanten steeds belangrijker worden, zoals legal & compliance en technologie. Hiervoor ontbreekt bij Welten op dit moment de data science competentie.

Pipple heeft expertise op het gebied van artificiële intelligentie (AI) en data science en wil haar positie in de financiële sector verder uitbouwen op specifieke vraagstukken zoals customer due diligence (CDD) en know your customer (KYC). Een samenwerking is dus een logisch gevolg om de groeimogelijkheden voor beide bedrijven in de toekomst te waarborgen. Welten en Pipple vonden elkaar door hun gezamenlijke roots in Brabant en de matchende bedrijfsidentiteit.