Welten versterkt groeiambitie
  • Home /
  • Nieuws /
  • Welten versterkt directie om groeiambities te versnellen

Welten versterkt directie om groeiambities te versnellen

Opleider en detacheerder Welten heeft per 1 november haar C-level-directie verstevigd met de komst van COO Jasper Stultiens en CMO Joost van Dijk.

Samen met CEO Chris Baelemans en het huidige team van Welten bouwen zij de komende vier jaar de organisatie uit naar 1.000 plus externe professionals en een jaarlijkse concernomzet van 150 miljoen euro. Bovenop de autonome groei is dit team verantwoordelijk voor de implementatie van de buy & build-strategie waarop met de komst van aandeelhouder en investeerder One Two Capital is ingezet. Dit leidt versneld tot een versteviging van het marktleiderschap in de ontwikkeling en bemiddeling van financiële professionals.

Jasper Stultiens (54) is een ervaren business executive en verbeteraar van processen en organisaties. Stultiens bekleedde de afgelopen 17 jaar functies in de board bij Yacht, Tempo Team, Boemer Rental Services Group en de My Micro Group. Stultiens gaat zich richten op het excellent maken van de operatie en bedrijfsvoering van de bedrijven in de groep alsmede de integratie van nieuwe ondernemingen.

Joost van Dijk (44) is ervaren in het verkrijgen van dominante marktposities en bekleedde de afgelopen 15 jaar commerciële en einddirectierollen bij detacheerders BMC, Aethon en Abilitec. Van Dijk gaat zich richten op de versteviging van de positionering, integratie van merken, waarde-optimalisatie en platformontwikkeling voor opdrachtgevers en professionals. Welten levert gespecialiseerde detacherings- en opleidingsdiensten aan Nederlandse banken, verzekeraars, pensioenfondsen en intermediairs. Tot het Welten-concern behoren ook financieel opleidingsinstituut Dukers & Baelemans en Hubper, ontwikkelaar van digitale leerapplicaties.