• Home /
  • Nieuws /
  • Welten’s nieuwe campagne betaalt jouw studieschuld! 

Welten’s nieuwe campagne betaalt jouw studieschuld!

Van schoolbank naar Topbank

Welten introduceert een baanbrekende campagne om de kloof tussen academische studies en een professionele carrière te overbruggen. Met het “Van Schoolbank naar Topbank” initiatief, zet Welten zich in om jongeren een naadloze overgang te bieden naar de financiële sector, terwijl het ook een deel van hun studieschulden terugbetaalt.

Traineeship als poort naar de financiële sector 

“Van Schoolbank naar Topbank” pakt twee grote uitdagingen tegelijk aan: het helpt jonge professionals in korte tijd kennis van en werkervaring op te doen in de financiële sector door middel van een traineeship. Daarnaast biedt de campagne tegelijkertijd een slimme oplossing voor de zware studieschulden waarmee veel pas afgestudeerden kampen. 

In de kern richt de campagne zich op het aantrekken van pas afgestudeerden die de financiële dienstverlening willen ontdekken. Door de unieke aanpak van het bedrijf, waarbij jaarlijks tot €2.500 van de studieschuld van deelnemers wordt betaald, positioneert Welten zich als een vooruitstrevende werkgever die investeert in het potentieel van nieuw talent. 

Het is een win-win: jongeren krijgen de kans om hun carrière te ontwikkelen zonder de constante zorg over hun schulden, terwijl de financiële dienstverlening wordt verrijkt met frisse, gemotiveerde professionals.
Portretfoto slash Chris Baelemans
Chris Baelemans

CEO

Terugdringen studieschuld 

“Deze campagne vertegenwoordigt ons engagement om niet alleen te investeren in de toekomst van jong talent, maar ook om actief bij te dragen aan de oplossing van een nationaal probleem,” merkt Chris Baelemans, CEO van Welten Groep, op. “We zijn vastberaden om een verschil te maken in de levens van jongeren door hen de middelen te bieden om hun studieschuld te overwinnen. Dat terwijl ze bouwen aan een succesvolle carrière.”

Door de financiële last van studieschulden te verlichten en tegelijkertijd carrièremogelijkheden te bieden, speelt Welten in op zowel de behoeften van de individuele jongeren als op de bredere behoefte van de sector aan vers talent.  

Lees alles over deze campagne “Van Schoolbank naar Topbank”.