Uitdagende opdrachten

Persoonlijke aandacht

Inspiratie as a service

Bij Welten ben je
nooit uitgeleerd

Een van de meest genoemde redenen om van baan te wisselen is dat mensen onvoldoende mogelijkheden zien om zich persoonlijk te ontwikkelen. Misschien ben jij wel op het punt gekomen dat je alles uit je huidige job hebt gehaald, terwijl er nog zoveel meer in jou zit.

Merk je echter dat je in een omgeving zit die niet meer motiveert om te leren of te verbeteren, terwijl jij daar wel sterk de behoefte aan hebt? Dan is het tijd om Slash Forward te gaan. Bij Welten dagen we je uit om continu bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling. Lees hier hoe we dat doen.

Jij bent Slash Forward

Welten helpt je om je een weg te banen door de toekomst. Zowel op het gebied van kennis als op persoonlijke vaardigheden bieden we je alle mogelijkheden en opleidingen om vooruit te blijven gaan. Jij bent niet alleen steeds op zoek naar manieren om jezelf te verbeteren, je zorgt dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Jouw eindeloze ambitie is een unieke eigenschap om de beste versie van jezelf te worden. Wij noemen dat Slash Forward; een carrière die altijd in beweging is. De wil en gretigheid om vooruit te kijken en om te blijven leren. Ongeacht de fase waarin je carrière zich bevindt.

Bij deze organisaties ga je vooruit

Is het tijd voor een
nieuwe stap?

Een nieuwe baan is vaak een startpunt om vol energie en met goede moed jezelf te bewijzen aan een nieuwe werkgever. Iedereen moet zien wat jij in je mars hebt! Maar naar verloop van tijd kan het voorkomen dat deze energie verdwijnt. Het werk begin je steeds makkelijker onder de knie te krijgen en je leercurve begint af te vlakken. Zit er nog voldoende uitdaging in je job of is het de comfort van het bekende dat je blijft hangen, omdat de rekeningen betaald moeten worden?

Altijd een vervolgstap in beeld

Door in jezelf te investeren en continu nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, blijf je uitgedaagd worden en word je interessanter voor promotie of om te bewegen naar een andere functie.

Juist de interne drive naar vooruitgang vinden we bij Welten ontzettend interessant. Ga je bij ons het avontuur aan, dan ligt er een grote focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb jij voor jezelf helder waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt? Samen met jouw coach kom je achter het antwoord op deze vragen en bepaal je wat er moet gebeuren om door te groeien naar senior-niveau, of om jezelf te specialiseren in jouw functie. Zo heb jij altijd een duidelijk toekomstbeeld van je carrière en blijf je geprikkeld om de beste te worden in je vak.

 

Nooit uitgeleerd

Met ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans heb je onbeperkt en kosteloos toegang tot relevante financiële vakopleidingen en trainingen om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Wij bieden je op maat gemaakte lesstof die altijd aansluit op de snelle ontwikkelingen van de markt. De markt en technologie verandert snel, maar jij beweegt hierdoor moeiteloos mee. Zo blijf je altijd relevant, gewild en inzetbaar.

Nog lang niet uitgeleerd? Op de Welten Academy vind je een enorme hoeveelheid aan extra materiaal op het gebied van onder andere Management, Productiviteit, Taal, Creativiteit en Persoonlijke Effectiviteit. Zo leg jij een ijzersterke fundering voor de rest van je carrière.

Ben jij klaar om de sprong te wagen? Solliciteer direct en sluit je aan bij de grootste finance club van Nederland!

Word een Weltenaar