• Home /
  • Nieuws /
  • Succesvolle Inhousedag bij Welten!

Succesvolle Inhousedag bij Welten!

Vrijdag 14 juni organiseerden we voor het eerst een inspirerende inhousedag op ons hoofdkantoor in Den Bosch. Met een opkomst van tien enthousiaste deelnemers werd het een dag vol waardevolle inzichten en verbindingen!

De dag begon met een warm welkom en een kop koffie, gevolgd door een openingswoord en introductie over de verschillende dienstvakken binnen finance, gegeven door Jorn Segers. Als tweede sessie gaf Teun Willems een inspirerende training over het belang van verbinden in de financiële sector. Door middel van praktijkvoorbeelden ontdekten de deelnemers hoe essentieel deze soft skill is voor een succesvolle carrière.


Kees De Wit verzorgde een interactieve sessie over de do’s en don’ts van LinkedIn-gebruik, waarbij de deelnemers hun vragen konden stellen en volop in gesprek gingen.

Op de tiende verdieping, met een prachtig uitzicht over Den Bosch, werden professionele LinkedIn-foto’s gemaakt door Fabian Sinay om hun profielen een boost te geven.


We sloten de dag af met een gezellige Borrel & Bites, waar we konden napraten met ons recruitment team en enkele trainees die al een jaar bij Welten werken. Het was geweldig om te zien hoe de deelnemers geïnspireerd raakten en hun interesse in onze traineeships toonden.

Met trots kunnen we melden dat we met vier deelnemers een vervolggesprek hebben gepland! De evaluaties waren lovend:
“Heeft mijn verwachtingen overtroffen!”
“Superleuk en interessant.”
“Heel leuk en interessant, alleen jammer dat er geen slides waren om later terug te kijken.”
“Super verzorgd, mooie indruk.”
“Leuk door praktijkvoorbeelden.”
“Gestructureerd en praktisch relevant.”

Onze inhousedag werd beoordeeld met een fantastische 4,5 van de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐

We kijken ernaar uit om binnenkort weer nieuwe talenten te verwelkomen!