Solliciteer direct Medewerker Servicekosten

Proficiency in Dutch, both spoken and written, is necessary.
Solliciteren heb je zo gedaan! Stuur je contactgegevens op en wij doen de rest. Binnen enkele minuten ontvang je een WhatsApp met een aantal vragen over je sollicitatie.

Ontdek jouw toekomst bij Welten 👉

Medewerker Servicekosten

Medewerker Servicekosten

Meer over de vacature

Lekker salaris en vast contract

Een salaris tot €4.700 (inclusief vakantiegeld) op basis van 40 uur. En omdat we overtuigd zijn van je talent krijg je direct een vast contract!

Benefits at work

Flink besparen dankzij kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer. Maandelijks vind je een nieuw aanbod van merken met gunstige voorwaarden, speciaal voor jou en je collega's.

Opleiding en coaching

Je krijgt een opleidingsbudget voor trainingen en diploma's. Ook krijg je een persoonlijke coach die je elk moment van jouw carrière bijstaat.

Reis zoals jij wilt

We hebben een mobiliteitsbeleid die aansluit op jouw behoeften en functie, met opties als een aantrekkelijke kilometervergoeding, NS Business Card of indien gepast een leaseauto.

Als Medewerker Servicekosten werk je via Welten bij Stadgenoot in Amsterdam en zorg je ervoor dat de afhandeling van servicekosten soepel verloopt. Je werkt mee aan financiële processen, optimaliseert rapportages en houdt het overzicht. Samen met je team zorg je voor heldere communicatie naar bewoners en collega’s.

Heb jij een scherp oog voor cijfers en processen en wil je bijdragen aan een efficiënte organisatie? Dan is deze rol iets voor jou!

Als Medewerker Servicekosten ondersteun jij je team en de teamleider bij het tijdig en nauwkeurig afrekenen van servicekosten voor huurders. Je zorgt ervoor dat alle financiële processen soepel verlopen en draagt bij aan verbeteringen waar mogelijk. Je werkt samen met verschillende afdelingen, van Inkoop tot Gebiedsbeheer en houdt altijd het overzicht.

In deze functie ben je niet alleen bezig met het verwerken van servicekosten, maar ook met het optimaliseren van processen. Door proactief voorstellen te doen voor verbeteringen en ervoor te zorgen dat de juiste informatie gestructureerd en toegankelijk is, draag je direct bij aan het succes van het team. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat alle afrekeningen kloppen en de communicatie met bewoners helder is.

Belangrijkste werkzaamheden:

  • Verwerken van afrekeningen en aanpassen van voorschotten voor stook- en servicekosten.
  • Controleren van grootboekposten en bijsturen van financiële boekingen.
  • Coördineren van afstemming met afdelingen zoals Inkoop en Gebiedsbeheer.
  • Proactief voorstellen doen ter verbetering van financiële processen.
  • Beantwoorden van vragen van collega’s en bewoners over service- en verbruikskosten.

Als Medewerker Servicekosten ben je analytisch sterk en heb je een oplossingsgerichte houding. Je kunt goed omgaan met complexe situaties en weet altijd het overzicht te bewaren. Samenwerken met collega's gaat je gemakkelijk af en je hebt geen moeite om zaken bespreekbaar te maken als dat nodig is. Met jouw proactieve en servicegerichte instelling zorg je ervoor dat alles soepel verloopt, ook wanneer je te maken hebt met deadlines of weerstand.

Jij in het kort:

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een economische of administratieve richting.
  • Ervaring met financiële processen en het uitvoeren van complexe berekeningen.
  • Goede kennis van MS Word en Excel.
  • In staat om nauwkeurig te werken en deadlines te halen.
  • Ervaring met het verzamelen en verwerken van input van verschillende afdelingen.

Als Medewerker Servicekosten werk je via Welten op detacheringsbasis. Dat betekent dat je bij ons in dienst bent, maar dagelijks aan de slag gaat bij Stadgenoot in Amsterdam.

Bij Stadgenoot kom je terecht op de afdeling Huurzaken, waar een informele en warme sfeer heerst. Je collega’s delen graag hun kennis en staan altijd klaar om je te helpen, vooral als je net begint. Zo leer je snel de ins en outs van de organisatie en jouw rol daarin kennen, zodat je optimaal kunt bijdragen aan het team.

Dit is Slash Forward
Bij Welten ben je nooit uitgeleerd. De financiële wereld verandert continu en jij groeit mee. Wij noemen dat Slash Forward: altijd vooruitkijken en jezelf blijven ontwikkelen, ongeacht waar je in je carrière staat.

Volledig opgeleid worden
Met ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans krijg je onbeperkt en kosteloos toegang tot trainingen en vakopleidingen. Of je nu je soft skills wilt aanscherpen of je wilt specialiseren, wij bieden de tools die je nodig hebt. Daarnaast heb je bij Welten een vaste coach die je begeleidt en helpt om het beste uit jezelf te halen.

De nummer 1 detacheerder van Nederland
Bij ons maak je deel uit van de 'Slash Forward Society', een netwerk van meer dan 1.000 collega’s die allemaal streven naar uitmuntendheid in hun vak. Kies voor Welten en groei mee in een omgeving die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen.

Hier ga jij werken

Logo Stadgenoot Amsterdam

Jouw inzet, onze beloning

Aantrekkelijk salaris en vast contract

▪ Tot €4.700 bruto per maand op basis van 40 uur.

▪ Direct een vast contract.

Flexibel reizen

▪ Keuze uit leaseauto, NS Business Card of kilometervergoeding.

Jouw werkplek = overal

▪ Je krijgt de vrijheid om hybride te werken voor een goede balans tussen werk en privé.

€400 budget voor het inrichten van je thuiswerkplek.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur.

▪ 8,33% vakantiegeld.

Goede pensioenregeling voor financiële zekerheid.

€75 netto per maand voor hybride werken.

▪ Vanaf €1.000 bonus met ons referral programma.

Groei en netwerk

Opleidingsbudget voor trainingen en diploma’s via Dukers & Baelemans.

▪ Aanvullende masterclasses en workshops om hard én soft skills te ontwikkelen.

▪ Werken bij de nummer 1 detacheerder van Nederland.

Persoonlijke coaching om je carrière te versnellen

▪ Een groot netwerk van ruim 800 Weltenaren direct tot jouw beschikking.

Voordelen en kortingen

Kortingen op mode, elektronica, en dagjes uit.

▪ Maandelijks nieuwe aanbiedingen speciaal voor jou en je collega’s.

Wat is detachering ?

Werken bij Welten via detachering betekent dat je bij Welten in dienst bent, maar je expertise inzet bij verschillende opdrachtgevers. Zo krijg je de kans om je ervaring en kennis in diverse werkomgevingen uit te breiden, terwijl je de zekerheid van een vaste werkgever behoudt. Bij elke opdracht krijg je support van het Welten-team, zodat je altijd het beste uit jezelf kunt halen. Detacheren biedt je niet alleen afwisseling en uitdaging, maar ook een sterke basis voor je persoonlijke en professionele groei.

Zo word je een Weltenaar

Solliciteren

Solliciteren heb je zo gedaan! Stuur je contactgegevens op en wij doen de rest. Binnen 48 uur geven wij jou een belletje of sturen we je een mail.

Kennismaking

Nog steeds enthousiast? Dan zijn wij heel benieuwd wie jij bent! We checken dit in een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Zo gaan we bijvoorbeeld wat dieper in op je motivatie, competenties en natuurlijk de inhoud van de functie.

Aanbod en screening

Is het ijs helemaal gebroken? En geven wij elkaar het ja-woord? Tof! Dan krijg je van ons een aanbieding.

Join the Slash Forward Society

Gefeliciteerd, je hebt de job! Je avontuur bij Welten gaat beginnen!

Slash Forward Talent Event header 2023

Klaar voor de
lancering van
je carrière?

Meer weten over dit traineeship? App, mail of bel Dion! 👇