Jouw start in de financiële dienstverlening

Aan de slag bij top-100 bedrijven in Nederland

Vast contract én lease-auto

Samen slopen we jouw studieschuld! 🔨

Welten betaalt jouw studieschuld!

Zo doen we dat
Start je een traineeship bij Welten, dan zorgen wij voor een minder stressvolle start van jouw loopbaan. We gaan jou helpen jouw studieschuld beetje bij beetje weg te werken. Jij een toffe baan in de financiële sector, wij jouw studieschuld.

Dus: goed salaris, onbeperkt opleiden, opgenomen worden in ons netwerk en schuldenvrij… Klinkt goed toch? We lossen tot €2.500 per jaar af op jouw studieschuld! 🤑

Geen studieschuld = studiebudget!
Heb jij geen schuld? Lucky you! Dan krijg jij tot maximaal €2.500,- per jaar extra studiebudget. Check alle voorwaarden via de button.

Zo ziet jouw traineeship bij Welten eruit

Onboarding

Tijdens de trainingsweek ga je met andere trainees aan de slag met het behalen van je WFT-diploma’s. Daarnaast oefen je onder andere met solliciteren en pitchen. Zo ben je goed voorbereid om je eerste stappen te zetten in de financiële wereld.

De eerste opdracht

De eerste opdracht kiezen we op basis van de ambities die jij uitspreekt tijdens de trainingsweek. Je hebt regelmatig contact met een vast aanspreekpunt vanuit Welten. Met jouw coach praat je over je ontwikkeling, je opdracht en in welk vakgebied jij verder wil groeien. Samen bouwen we aan jouw toekomst.

Ontwikkelfase

Je blijft jezelf verbeteren en vernieuwen. Je zelfstandigheid wordt groter en je hebt meer regie in je werk. We kijken tijdens je eerste opdracht hoe jij je verder kan ontwikkelen. Past de eerste opdracht toch niet helemaal bij je? Dan kijken we naar andere mogelijkheden zodat je blijft verbeteren. Tijdens het traineeship werk je gemiddeld op zo’n drie verschillende opdrachten, afgestemd op waar jouw kwaliteiten liggen.

Afronding van het traineeship

Bijna klaar met het traineeship? Tijd om jezelf een Young Professional te noemen! Je bent gegroeid in je vak, hebt een sterk netwerk opgebouwd en ontdekt veel over jezelf. Het Young Professional Programma wacht op je, waar je je specialisatie verder ontwikkelt en opdrachtgevers voor meer uitdagende rollen aantrekt.

Bekijk onze traineeships

Dit maakt een traineeship bij Welten geweldig

Persoonlijke begeleiding

Tijdens een traineeship bij Welten ontwikkel je jezelf binnen een jaar van startend talent tot volwaardig professional in de financiële sector. Samen met een persoonlijke coach zoek je tijdens een traineeship naar jouw kwaliteiten, leerpunten en ga je op zoek naar een passende opdracht om jouw carrière te starten.

Uitdagende opdrachtgevers

Een traineeship bij Welten betekent een kijkje in de keuken bij verschillende opdrachtgevers. Zo leer je binnen no-time welk vakgebied en soort opdrachtgever de perfecte match is voor jou! Met een vast contract op zak begin je zorgeloos aan jouw carrière in de financiële wereld.

Ontwikkeling staat centraal

Je kunt zelf de route van jouw carrière bepalen. Wij staan aan de zijlijn om jou op alle vlakken te supporten op weg naar jouw einddoel. Welten biedt jou de opleidingsmogelijkheden die je nodig hebt om uit te blinken als financieel professional!

Leer jezelf nog beter kennen

Er is geen betere manier om jezelf te lanceren in het werkveld, dan een traineeship bij Welten. Door onder andere jouw persoonlijke coach, de bootcamp activiteiten en de trainingen die je volgt, kom je er al snel achter waar je in uitblinkt. Zo leer je jezelf nog beter kennen!

No pressure

Tijdens een traineeship leer je on the job, terwijl je al geniet van een lekker salaris en een vast contract. Je volgt trainingen, ontmoet mensen in het werkveld en wordt begeleidt door professionals. Zo begin je zonder druk aan jouw financiële carrière.

Inspiratie as a service

Welten is één grote club met like minded people uit het werkveld; de Slash Forward Society. Ambitieus, leergierig en elkaars inspiratiebron. Als Weltenaar inspireer je je collega’s iedere dag met jouw ambities en keuzes. We dare you!

Deze Weltenaren gingen je voor

Square Welten afbeelding slash

Klaar voor de
lancering van
je carrière?

Let’s meet! We horen graag wat je ambities zijn!